“A férjem tetoválásából jöttem rá, hogy megcsalt és még egy gyereke is van.”

0

Valami szörnyűt megtudni valakiről, akiben jobban bíztunk, mint bárki másban, iszonyú sokk tud lenni. Az volt annak a nőnek is, aki szörnyű dolgokat tudott meg férjéről csupán egy tetoválásból, amivel aztán egésszé állt össze a kép. A nő a közösségi médiában osztotta meg történetét kudarcba fulladt házasságáról.

Az egész egy szokványos tetoválással kezdődött.

A történet egy ártatlan tetoválással kezdődött, amit férje csináltatott magának. “Másfél évvel ezelőtt a férjem csináltatott egy tetoválást. Ezzel nem volt semmi gond, nem ellenzem a tetoválásokat, bár nekem nem volt és nem is akartam.”

Mikor megkérdezte a férjét, miért csináltat magának tetoválást, a válaszában semmi gyanús nem volt.

“Azt mondta, az egyik sógorának több tetoválása is van, és rájött, hogy ő is akar egyet. A bal mellére tetováltatott egy liliomot. Nekem nem igazán tetszett, de nem mondtam rá semmit, mert azt csinál a testével, amit akar.”

A nő egy véletlen miatt tűnődött el jobban férje tetoválásán.

A nő már szinte el is feledkezett a tetoválásról, és tovább élte az életét férjével, mikor egy nap a férje úgy döntött, tovább díszíti a tetoválását.

“Kicsivel több mint 1 évvel a liliomos tetoválás elkészülte után visszament, hogy borostyánt varrasson köré. El szoktam vele járni üzleti eseményekre és estekre. Aztán elkezdte mondani, hogy nem mehetek vele, de én ragaszkodtam ahhoz, hogy újra magával vigyen. Végül elvitt magával.”

Egy látszólag ártatlan találkozásból óriási probléma lett. “Találkoztam az egyik kolléganőjével. Ugyanazon a részlegen dolgozott, mint a férjem, ugyanabban a pozícióban, tehát munka közben sok időt töltöttek együtt. Lilynek hívták.”

A nő elkezdte magában összerakni a részleteket. Lily nevű munkatárs és egy liliom tetoválás… A férjét is megkérdezte, de ő tagadott. “A férjem esküdözött, hogy ez csak véletlen. Próbáltam nem foglalkozni a dologgal, hogy vajon miért akart ilyen hirtelen tetoválást.”

A következő események sokkolóak voltak.

A nő hamarosan rájött, hogy férje csontvázat rejteget a szekrényben. És nem csak egyet…

“Elismerte, hogy az elmúlt 2 évben viszonyuk volt. Annyira sokkolt ez, hogy a borostyánra rá sem kérdeztem, de a férjem elmondta, hogy Lilynek van egy Ivy – azaz Borostyán – nevű lánya, és ő a tetoválást néhány hónappal a születése után csináltatta.”

Mikor a nő értesült férje viszonyáról és arról, hogy gyermeke is született egy másik nőtől, természetesen a válás jutott először eszébe. Ám a férj bízott benne, hogy felesége megbocsát neki mindenért.

“Könyörgött, hogy ne váljak el, de ezt nem tudtam megbocsátani. A válás előtt már egy évvel különköltöztünk.”

A nő teljesen összetört.

“A lányunk következő hónapban lesz 18 éves. A válás nem lesz bonyolult, mindketten dolgozunk, így egyikünk sem kell tartásdíjat fizetni, és a vagyonunkat felosztjuk egymás között.”

Az érzéseiről így írt: “Egy részem még mindig sokkos állapotban van. Ő tanácsadásra akar menni, de én képtelen vagyok. 19 évig voltunk házasok, és elhittem neki, hogy tévedek a tetoválásával kapcsolatban. Sosem hittem, hogy 43 évesen elvált leszek, de most itt tartok.”

A kommentelők támogatták a nőt.

Gyorsan érkeztek a reakciók a nő történetére, sokan a saját tapasztalataikat is megosztották.

  • Terhes lettem az exemtől, amire azután jöttem rá, hogy elhagytam őt. Azért hagytam el, mert rettenetes társ volt. Mindig elfogadhatatlanul viselkedett más nőkkel kapcsolatban, folyton irányítani akart, és ezt nem viseltem el.
    Elhagytam, és kb. 2 hónappal később tudtam meg, hogy várandós vagyok a lányunkkal, aki most 3 hetes. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azt tettem, amit helyesnek gondoltam, és szóltam neki.
    Mikor rájött, hogy a terhességemmel és a születendő lányunkkal sem tud manipulálni, hogy visszamenjek hozzá, felszívódott. Ez jól van így, mert sokkal jobb mindkettőnknek, hogy nélküle élhetünk. © blackdahlialady / Reddit
  • Jó neked! Micsoda idióta. Sajnálom, hogy ez történt. Remélem, békére lelsz. © Radiant_Trash8546 / Reddit
  • Hidd el, 43 évesen még fiatal vagy. Vedd körül magad jó emberekkel, és szervezz magadnak egy kellemes utazást. Megérdemled a szeretetet és tiszteletet, és mikor készen állsz rá, megismersz majd valakit, aki érdemes a bizalmadra. Én is voltam ilyen helyzetben, tudom, hogy nagyon fájdalmas és megalázó, de légy türelmes magadhoz, és túl leszel rajta. © PurpleGimp / Reddit
A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét