“A férjem támogatja, hogy más férfiakkal randizzak, még segít is megtalálni a megfelelőt.”

0

Minden párnak megvannak a maga együttélési szokásai. Vannak, akik szeretnek együtt sétálni, mások sorozatokat néznek, és vannak olyan házaspárok, akik túlmennek a szokványos dolgokon, és azzal töltik az idejüket, hogy a feleségnek randipartnert keressenek.

A modell Alexandra Le Tissier és férje, Mitch több mint 10 éve vannak együtt. A férfi megadja azt a szabadságot a feleségének, hogy randiappon más férfiakat keresgéljen magának, egészen addig, míg ő is egyetért a felesége választásával. Az ő kapcsolatukban a bizalom egészen mást jelent.

Alex, aki még mindig nagyon szereti férjét, új kapcsolatot akart létesíteni randiappon, és ehhez férje, a 32 éves Mitch engedélyét kérte, aki rögtön igent mondott. “Még nem néztem át az összes találatomat. Nagyon szigorú tudok lenni – magyarázta Alex. – Olyan dolgok alapján selejtezem az embereket, mint például a hajvonaluk vagy az életkoruk. Szóval ez nagyon vicces program.”

A pár elégedett ezzel az új berendezkedéssel a kapcsolatukban, ám kritikákat is kaptak, miután Alex Twitteren megosztotta a randiappos tapasztalatait. Voltak, akik Mitchnek azt írták, hogy ő is regisztrálja magát a randiappra, mégpedig felesége tudta nélkül.

“Vicces, hogy az emberek azt hiszik, ezt a férjem tudta nélkül is megtenném, aztán közzétenném Twitteren. Az emberek furák. Ez egy kicsit sunyi lenne így” – mondta.

Alex a szerelmi életét szeretné feldobni a több partnerrel, de annak is örül, hogy a randiappok segítettek neki és Mitchnek párként közelebb kerülni egymáshoz.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét