“A férjem mindig mellettem volt” – Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy gondoskodhasson a feleségéről

0

Sokan akkor döntenek úgy, hogy szabadságot vesznek ki, amikor egy közeli családtagjuk beteg lesz és több figyelmet, gondoskodást igényel. Pontosan ez történt Chuck Norrisszal is, aki úgy döntött, hogy kockáztatja a karrierjét a show-bizniszben, hogy felesége, Gena támasza legyen, és a gondját viselje, amikor beteg lett.

Szeretnénk megosztani Chuck Norris történetét, aki remek példát állított a hűség és a szerelem tekintetében.

A híres színész és harcművészet-specialista számos hollywoodi produkcióban feltűnt. Ő játszotta az erős, kemény fickót például a Walker, a texasi kopó című sorozatban, ami igazi kasszasiker lett.

Azonban a volt tengerészgyalogosnak van egy teljesen más, szentimentális oldala, amit feleségének, Gena O’Kellynek mutat meg, akivel 1998 óta házasok, és akivel van 2 gyerekük.

2013-ban a feleségét rheumatoid arthritisszel diagnosztizálták. Mielőtt a 3 MRI-felvételt elkészítették volna, kontrasztanyagot adtak neki, hogy javítsák a képek diagnosztikai értékét. Sajnos ahogy teltek a napok, Gena elkezdte furcsán érezni magát, és egy hónap múlva már a teste különböző részein tapasztalt égő érzés miatt szenvedett. “Sürgősségi osztályon voltam egyhuzamban 5-6 éjszakát, és a tüneteim egyre súlyosbodtak, az égő érzés terjedt a testemben” – mondta Gena.

Ez a látogatás a sürgősségin az első volt a sok közül amiatt a szörnyű fájdalom miatt, amit a nő átélt. “Amikor megérkeztem, megkérdezték, hogy mi a gond, mire én azt mondtam nekik, hogy nem tudom, nem érzem jól magam, olyan, mintha belülről sav égetné a testemet” – mesélte. Az alatt az 5 hónap alatt Gena élete radikálisan megváltozott, elért egy pontot, amikor már olyan rosszul érezte magát, hogy nem tudott gondoskodni magáról.

Az orvosok egy csomó vizsgálatot elvégeztek, kerestek a Parkinsontól kezdve a sclerosis multiplexen át sok mindent, hogy felállítsák a diagnózist, és ez idő alatt Gena is gyűjtötte az információkat. Eljutott addig, hogy minden jel ugyanarra utalt, hogy gadolíniummérgezése van. A gadolíniumot kontrasztanyagként használják, és neki is adtak az MRI előtt.

Gena bevallotta, hogy miután ez tudatosult benne, elment a kórházba, elmondta az orvosoknak, hogy mit talált, és azt, hogy meg kell találniuk a módját annak, hogy ezt a vegyületet a lehető leghamarabb eltüntessék a szervezetéből, mivel veszélyben van az élete.

A megoldást Renóban, Nevadában találták meg, alternatív gyógyászat használatával. Gena itt kapott egy kezelést, ami lassan visszahozta őt az életbe. “Mire idáig eljutottunk, nem tudott nyelni, bébiétellel kellett etetnünk egy nyíláson keresztül” – ez csak egy volt a sok dolog közül, amiket a színész egy interjúban elmondott.

A romló egészségi állapota miatt egy valódi rémálmon kellett átmennie, egy egészséges, energikus személyből ágyhoz kötött emberré vált. Azonban ezekben a nehéz időkben férje, Chuck tartotta magát a házassági esküjéhez: mellette volt a betegségben is. A színész úgy döntött, félreteszi a karrierjét, hogy gondozni tudja élete párját, és mellette lehessen a felépülés folyamatában.

“Az én csodálatos férjem végig mellettem volt a kanapén, és 17 könyvet fel is olvasott nekem” – mondta Gena. Nehéz időszak volt ez a család számára, de sikerült túljutniuk rajta az összetartásnak és egymás támogatásának köszönhetően. “Feladtam a filmes karrieremet, hogy Genára fokuszálhassak. Úgy gondoltam, ez ilyen fontos” – mondta Chuck egy interjúban.

Ha van hasonló történeted és megosztanád, szívesen olvasnánk a kommentek között.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét