A 78 éves Dolly Partont túl sokat mutató ruhája miatt kritizálták

0

Az ikonikus country énekes, Dolly Parton 78 évesen a közösségi média kereszttüzében találta magát túl sokat szabadon hagyó öltözéke miatt. A legendás művész, aki időtlen tehetségéről és jótékonykodásairól egyaránt ismert, heves online vitát szított a rajongók és a kritizálók között. Miközben voltak, akik dicsérték Partont, amiért felvállalja az egyéniségét és nem foglalkozik az életkorral kapcsolatos sztereotípiákkal, addig mások kritizálták a választását, mondván, nem megfelelő a korához.

Dolly Parton meghódította a színpadot a félidőben.

Dolly újból bizonyította, hogy az életkor csupán egy szám, mikor felállt a színpadra egy NFL mérkőzés félidejében. A country zene ikonja merész öltözéket választott, a Dallas Cowboys pompomlányainak egyenruháját öltötte magára. Fehér sortot és rövid, kék csillagokkal díszített kabátkát viselt, melyek kendőzetlenül megmutatták korát meghazudtoló alakját. A merész ruha alatt egy áttetsző, csillogó bodyt viselt.

Twitteren a rajongók és a trollok sem késlekedtek hangot adni véleményüknek Dolly öltözékével kapcsolatban.

Rajongói megvédték az online trolloktól.

Dolly Parton félidei showra választott ruhája heves vitákat gerjesztett a rajongók és a kritizálók között. Egyesek rosszallásukat fejezték ki, szerintük ez a ruha túlzottan “bevállalós”, és azt javasolták, hogy 78 évesen inkább az önbecsülése legyen több. Mások azonban dicsérték az énekesnőt egyedi stílusáért, és azért, hogy szembeszállt az életkorral kapcsolatos elvárásokkal.

A vélemények nagyon sokfélék voltak. A kommentelők egy része kifogásolta, hogy az énekesnő ruhája nem illik az életkorához, mások viszont tagadhatatlan báját méltatták. A közösségi média egymásnak ellentmondó nézőpontjai az öregedés, a szépségideálok és az önkifejezéshez való jog sokféle szemléletét vonultatták fel.

Dolly Parton bátor ruhaválasztása nemcsak a társadalmi normákról indított el heves vitákat, de bizonyította azt is, hogy kortól függetlenül képes megragadni a figyelmet és maradandó benyomást kelteni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét