A 75 éves Billy Crystal megható módon emlékezett a Harry és Sally című filmre: “Köszönök mindent!”

0

A Harry és Sally Billy Crystal karrierjének egyik legmeghatározóbb filmje. 75. születésnapja alkalmából tisztelgett az 1989-ben készült romantikus vígjáték előtt. Rajongói körében egyből beindult a nosztalgia, és nem hagyták reakció nélkül a posztot.

Billy emlékezni hívta a rajongóit.

Crystal a filmben alakított karaktere ikonikus pózát vette fel, így emlékezve a Harry és Sally című filmre. A fotót Twitteren osztotta meg. Ugyanolyan fehér, kötött pulóvert, kék farmert és fehér tornacipőt visel, mint akkoriban. A fotót kollázsként az eredeti kép mellé helyezte el.

Ezt írta hozzá: “Köszönök mindent!” Bejegyzése alatt hamarosan több ezernyi komment volt látható a rajongóktól.

Egyik követője az ikon szó definícióját írta be Crystal fotója alá, némi humort is belecsempészve: “ikon | főnév | széles körben csodált személy vagy dolog, különösen azért, mert nagy befolyással vagy jelentőséggel bír egy adott pulóverben”.

A Harry és Sally végződhetett volna másként is.

2019-ben, a Harry és Sally 30. évfordulóján a film rendezője elárulta, hogy a happy end, mikor a két szereplő összejön, eredetileg nem szerepelt a forgatókönyvben.

“Harry és Sally nem jöttek volna össze. Évekkel később találkoztak csak, és külön utakon jártak.” Elmondta, hogy akkoriban ismerte meg feleségét, ez inspirálta arra, hogy változtasson az eredeti történeten, és boldogabb végkifejletet adjon neki.

Crystal örökre hollywoodi ikon marad.

Crystal eddig 9 alkalommal volt az Oscar-gála ceremóniamestere, ezzel második a sorban Bob Hope mögött, aki 19-szer vezényelte le a díjátadót.

A 2023-as Oscar-gálán Crystal feltűnt egy vicces előzetesben, ami a Top Gun: Maverick című filmet parodizálta. Az előzetesben a film sztárjai, Jon Hamm és Charles Parnell arra kérik Crystalt, hogy még egyszer álljon a színpadra ceremóniamesterként, de Billy ragaszkodik hozzá, hogy aznap este biztosan fogorvoshoz kell mennie.

A legendás színész így válaszolt: “Figyeljetek, már 9-szer vezényeltem le ezt az izét, most adtam egy lehetőséget ennek a kölyöknek is” – utalt ezzel Jimmy Kimmelre a 2023-as Oscar-gála ceremóniamesterére.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét