A 61 éves Meg Ryan kivételesen megjelent a nyilvánosság előtt, és felismerhetetlen volt

0

6 hónapja ez volt az első nyilvános megjelenése a 61 éves Meg Ryannek. Michael J. Fox dokumentumfilmjének vetítésén vett részt, támogatva régi barátját. A korábbiakhoz képest felismerhetetlenül nézett ki.

Meg Ryan, aki kitartóan tagadja, hogy lett volna plasztikai műtétje vagy bármilyen beavatkozása, ránctalan bőrrel, felpumpált orcákkal és a védjegyévé vált szőke tincsekkel volt látható.

Az évek során a Golden Globe-díjra jelölt színésznő külseje sokat változott, alapot szolgáltatva számos pletykának azzal kapcsolatban, hogy vajon volt-e szépészeti beavatkozása.

Mikor a plasztikai műtéteivel kapcsolatos találgatásokról kérdezték egy interjúban, azt felelte: “Őszintén szólva nem nagyon figyelek ezekre.”

A családi életre koncentrálva Ryan szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság szeme elől. Egy gyermeket örökbe fogadott, kétgyermekes egyedülálló édesanyaként él.

Kétségtelen, hogy Meg Ryan inspirációt jelent mindannyiunk számára. Elhatározta, hogy élete minden területén kizárja a nyilvánosság ítélkezését, és nem engedi, hogy az emberek véleménye határozza meg, ki is ő valójában.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét