A 60 éves Helen Hunt már ki sem állhatja a szépségideálokat, rajongói pedig le vannak nyűgözve ettől

0

Helen Hunt követői Instagramon kifejezték csodálatukat a színésznő egyik posztja miatt. Hunt elragadóan néz ki, miközben látni engedi ráncait, melyekkel még hitelesebbnek tűnik. Egy olyan korban, mikor a legtöbben kozmetikai kezeléseket és feltöltéseket alkalmaznak, hogy fiatalosnak tűnjenek, Helen őszinte fotója nagyon üdítő látvány.

Hunt egy szelfit posztolt, miközben a Blindspotting című sorozat második évadának premierjére tartott. Minimális sminket viselt, a haja hullámos volt, aminek nagy része saját bevallása szerint a sajátja. Csodálói kommentekben fejezték ki dicséretüket, amiért ennyire őszinte a korával kapcsolatban és nem takargatja a tökéletlenségeit.

Valaki azt írta: “Köszönjük, hogy igazinak nézel ki, hogy egyedi és káprázatos vagy!” Másvalaki azt írta: “Boldog vagyok, hogy sem műtéttel, sem botoxszal nem változtattál az arcodon. Természetes vagy.”

Az egésznek a lényege az, hogy békében legyél önmagaddal.

A Megőrülök érted című sorozat sztárja, aki most 60 éves, elfogadja az öregedést, ugyanakkor egészséges életmódot folytat és testmozgással tartja magát fitten.

Korábban már említette, hogy szeretne aktív maradni: “Alapból hajlamos vagyok a mozgásra. Soha nem megyek edzőterembe. Soha nem diétázom.”

Hunt azt is elmesélte, hogy a ‘80-as években még diétázott, de ezektől nagyon “boldogtalan” volt. Ezért úgy döntött, felhagy azzal, hogy a “tökéletes alakot” üldözze. Helyette inkább arra koncentrál, hogy egészséges maradjon, ezért sokat sétál, szörfözik és jógázik.

Mindig a saját szükségleteit tartotta fontosnak.

A szépségről alkotott nézeteit illetően Helennek van egy kulcsfontosságú szabálya, amiben szilárdan hisz: “Szeresd magad, szeresd magad, szeresd magad.” Rájött, hogy ezt elérni nem is olyan egyszerű.

Helen szereti a kényelmet, és előnyben részesíti a nyugodt életvitelt. Ahogy mondta: “Az emberek, akikkel dolgozom, könyörögnek, hogy végre vegyek már fel mást is a melegítőnadrágon kívül.”

Ugyanakkor Helen is élvezi, hogy időnként kiöltözhet, főleg, ha olyan fontos eseményről van szó, mint egy premier. “Nem mentem el a középiskolai szalagavató bálomra, ezért megpróbálom ezeket a eseményeket ilyen ünnepélyes pillanatokká varázsolni.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét