A 49 éves Heidi Klum fantasztikusan néz ki, ahogyan 19 éves lányával pózol

0

Az anya-lány modell páros egy fehérnemű márka új kampányában szerepel, megmutatva a köztük lévő, feltűnő hasonlóságot. Miközben a fotók vegyes reakciókat kaptak, kétség sem férhet hozzá, hogy Heidi és Leni elképesztő párost alkotnak, akik magabiztosságot sugároznak. Heidi pedig úgy öregszik, mint a jó bor.

Leni olyan, mint Heidi kicsi mása.

Legutóbbi fotósorozatán, ami az Intimissimi számára készült, a 49 éves szupermodell lenyűgöző és formás. Nem nehéz észrevenni a feltűnő hasonlóságot közte és 19 éves lánya, Leni között. Anya és lánya egy sor magával ragadó képen pózoltak együtt, kiemelve hasonlóságaikat. Nyilvánvaló, hogy Leni örökölte édesanyja káprázatos külsejét.

Nem ez az első közös modell munkájuk.

Heidi és Leni ezt megelőzően már dolgoztak együtt több projektben is. Leni a németországi Vogue címlapján debütált édesanyja mellett 16 éves korában. Ez mindkettőjük karrierjében fontos pillanat volt. Azóta Leni tovább gyűjti a tapasztalatait a modellkedés terén, édesanyja pedig ott van minden lépésénél, hogy óvja és támogassa őt.

Tavaly is részt vettek a fehérnemű márka kampányában, ezzel pedig vegyes reakciókat váltottak ki. Bár Leni elárulta, ő kerüli a kommentek olvasását: “Boldog vagyok ezzel a kampánnyal, fantasztikus nap volt ez anyával. Azt hiszem, a fotók nagyszerűek lettek, és nagyon jól éreztük magunkat.”

Heidi nagyon büszke a lányára.

Egy interjúban Heidi áradozott lánya teljesítményéről: “Nagyon büszke vagyok a lányomra és a modellkedésére. És közben tanul, már most zsonglőrködik.” Heidi támogatása lánya karrierje iránt tanúsítja szoros kapcsolatukat, a köztük lévő anya-lánya és modell kolléga köteléket.

Leni beszélt arról is, milyen “nepo baby”-nek lenni.

A történelem egyik legsikeresebb szupermodelljének lányaként Leni számára nem ismeretlen a nyomás és a számos elvárás amiatt, mert ő egy “nepo baby”.

Leni azt mondja, megtanulta értékelni a különleges hátteret, és inspirációs forrásként használja, nem pedig akadályként tekint rá. “Kaptam segítséget az induláshoz, és tudom, hogy sokan álmodnak arról, hogy úgy kezdhessék, ahogyan én. Hálás vagyok, hogy át tudtam venni azt, amit anyukámtól kaptam. De a munkát én végzem, és az én időmet teszem bele.”

Úgy tűnik, a viták Heidit sem zavarják, hiszen év elején a terhesség színlelésével került címlapokra. A modell Instagramon osztott meg egy fotót, amin álhasat visel. Mindezt áprilisi tréfának szánta bolondok napján.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét