A 48 éves Hillary Swank elárulta, miért nyűgözi le az ikerterhessége

0

Nem hiába mondják, hogy a várandósság alatt a nők kivirulnak. Mióta tavaly októberben bejelentette, hogy terhes, Hilary arcáról le sem lehet törölni a mosolyt. A 48 éves színésznő életében először lesz anya, amivel reményt ad a 40 feletti nőknek a gyermekvállalásra.

A sztár bevallotta, hogy mindig is úgy hitte, egyszer anyuka lesz, de türelmesen kivárta, hogy elérkezzen az idő.

Úgy érzi, készen áll az anyaságra.

Másfél év randizás után 2018-ban összeházasodott Philip Schneiderrel, és elhatározták, hogy bővítik a családot. “Minden darabka, amire szükség volt, összeállt – magyarázta Hilary. – Ez óriási áldás. Kész csoda. Hihetetlen.”

Jól viseli az ikerterhességet.

Rajongói legnagyobb örömére Hilary gyakran számol be a várandósságáról Instagramon. Egyik bejegyzésében ezt írta: “A sütő melegszik, a tészta kezd kelni.” Függetlenül attól, hogy áprilisra várja a babákat, a színésznő jobb formában van, mint valaha.

Zseniálisan tudja takargatni a pocakját.

Terhessége első felében aktívan dolgozott. Miközben forgatta az Alaska Daily című sorozatot, eleinte még a stáb előtt is rejtegette a pocakját. A nadrágját is szét kellett vágnia, hogy a hasa beleférjen. “Úgy voltam vele, hogy terhes vagyok, de nem mondhatom el senkinek” – emlékezett vissza.

Továbbra is aktív akar maradni.

Bár nem áll tőle távol a megerőltető edzés, az edzésprogramját mérsékelten folytatta, és kerülni akarta a fizikailag nehéz jeleneteket. “A futáshoz szükségem volt egy kaszkadőrre” – mesélte. Senki sem hitte el, hogy szörnyen megy neki a futás, ezért meg kellett győznie erről a stábot.

A babák neme csak szülés után derül ki.

2022 októberében Swank végre megkönnyebbülhetett, amikor megosztotta a nyilvánossággal várandóssága hírét. Elárulta, hogy ikreket vár, és hogy az anyaság az, amire már nagyon régóta vágyik. Miután hosszú éveken át a karrierjére koncentrált, és időbe telt, míg megtalálta az igaz szerelmet, most úgy érzi, végre minden összeáll. “Ez gyönyörű. Minden összehangolódik” – mondta. Egészen véletlen, hogy a szülés várható időpontja éppen egybeesik néhai édesapja születésnapjával, aki 2021-ben hunyt el.

A színésznő februárban férjével együtt jelent meg a Golden Globe-gálán, és szebb volt, mint valaha. Miközben interjút adott a vörös szőnyegen, és mesélt az izgatottságáról, azt is elmondta, hogy “teljesen lenyűgözi”, mi mindenre képes az emberi test. A leendő szülők a babák nemét nem akarták előre megtudni, így az meglepetés lesz számukra is. A nevekről még nem döntöttek, de Swank elmondta, hogy van néhány fiú- és lánynév is a tarsolyukban.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét