A 36 éves Emilia Clarke kritikákat kapott öregedő arca miatt – azt üzenték neki, kezdjen el botoxoltatni

0

A Trónok harca színésznője ragyogóan néz ki azon a fotón, amit nemrég posztolt Instagramon. Néhány kommentelő mégis kritizálta az “öregedő arca” miatt. Szerencsére Emilia rajongói nem hagyták annyiban a dolgot, és dicsérték a színésznő természetes szépségét.

A színésznő egy aranyos szelfit posztolt, amin csak minimális sminket viselt. A fotón büszkén mutatja a bögrét, amit az anyukájától kapott. Kedves posztnak indult, mégis rengeteg negatív komment gyűlt össze alatta.

Valaki azt írta: “Valami történt a hajával, rosszabb, mint az enyém.” Másvalaki pedig: “Hatalmas a homloka, már most vagy 50 évesnek néz ki.” Volt, aki a természetes megjelenését illette kritikával: “Túl van a fénykorán.”

Válaszul a színésznő rajongói máris a védelmére keltek: “Nem menő a kinézete miatt bántani valakit!”

Az egyik rajongója ezt írta: “Köszönöm, hogy annyiszor megnevettettél Emilia! Szebb hellyé teszed a világot!” Másvalaki szerint: “Messze a legszebb nő egész Hollywoodban.” Volt olyan is, akit Clarke teljesen természetes szépsége nyűgözött le: “Gyönyörű – igazi nevetőráncok egy Instagram-fotón!”

Nem ez az első alkalom, hogy a színésznő a kinézetével kapcsolatban kap kommenteket. Csupán 28 éves volt, mikor egy kozmetikus azt javasolta neki, kezdje el feltöltetni az arcát.

Emilia ezután kifejtette véleményét arról a dilemmáról, melyekkel az öregedés során szembesülünk. “Van az öregedésről egy elképzelésünk, és arról is van, hogy az öregedés miatt hogyan fogunk kinézni.”

Clarke szerint az öregedés látható jeleinek inkább örülni kellene. “34 évesen bölcsebb vagyok, intelligensebb, tapasztaltabb. Sok mindenen túl vagyok, és büszke vagyok rá” – mondta akkor, és hozzátette: “Csak ezt tudod tenni, mert annyi idős vagy, amennyi.”

Elmagyarázta, hogy az öregedés őt kicsit sem zavarja. “Ha arcomon megmutatkozik az idő múlása, nekem megfelel.”

Emiliához hasonlóan sok híres nő utasítja el a kozmetikai beavatkozásokat, és helyette inkább örül a ráncainak és az ősz hajának.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét