A 3 napos baba meglepő módon elkezdett mászni, felemelte a fejét, és beszélt

0

Az újdonsült anyuka megdöbbent, mikor látta, hogy 3 napos lánya úgy kezd viselkedni, mintha 3 hónapos lenne. Az erről készült videó rögtön bejárta az internetet, az elképesztő látvány az anyukát és a nagymamát is meglepte. Egy orvos elmondta, hogy miért és hogyan történhetett mindez.

Az első gyermekes anyuka, Samantha Mitchell szava is elállt, mikor újszülött babája, Nyilah Daise Tzabari elkezdte felemelni a fejét és mászó mozdulatokat végzett 3 nappal születése után.

Samanthának az édesanyjával együtt sikerült felvennie videóra azt a hihetetlen pillanatot, mikor Nyilah a hasán fekszik a kórházi kiságyban. A felvételen látható, hogy a baba izeg-mozog és édes hangokat ad ki, miközben felemeli a fejét és kíváncsian méregeti a környezetét.

A TikTok-videóban Samantha kétségeit fejezi ki édesanyjának, mikor azt kérdezi: “Ez normális?” Mire az édesanyja azt feleli: “Nem, még csak 3 napos.”

“Anya, mászik! Ez hihetetlen!” – kiáltja Samantha, miközben édesanyja megdöbbenve szólal meg: “Nem kellene még ilyen erősnek lennie.”

@samantha_elizabeth__ I still cant belive this happened… #baby #babytiktok #crawlingbaby #talkingbaby #tummytime #3daysoldbaby #3daysold #nyilahdaise ♬ original sound – samantha_elizabeth__


Miközben a dolog eléggé szokatlan, az orvosok szerint nagyon is gyakori: “Alapvetően arról van szó, hogy ez a baba éhes és cicit keres” – magyarázza Dr. Karan Raj.

Az újszülött babák gyakran rejtélyesek a friss szülők számára. Egyes dolgok, mint például a könnyek nélküli sírás, teljesen normálisak és nem kell megijedni tőlük.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét