A 29 éves anya és 22 éves lánya visszavágott a kritikákra

0

Az egymásra feltűnően hasonlító anya-lánya páros táncos videókat készít, hogy megmutassák a köztük lévő erős köteléket. Sokan azonban aggodalmukat fejezték ki a különös korkülönbség miatt.

Egy véletlen, ami megváltoztatta az életüket.

Savana Chapin, a 29 éves stylist és Tizzi, a 22 éves TikTok-sztár között olyan kapcsolat van, ami túlmutat a vérségi kötelékeken. Történetük nem szokványos módon kezdődött. Savana állást keresett, mikor összetalálkozott a 44 éves üzlettulajdonossal, Chris Chapinnel. Akkor még nem sejtették, hogy szakmai kapcsolatukból hamarosan szerelem lesz. Olyan párkapcsolat, ami szembeszáll a társadalmi elvárásokkal és sokaknak ellentmondásosnak tűnik. Savana éppen akkor lépett ki egy hosszú távú kapcsolatból, Chris pedig akkor vált el. A különbségek és annak ellenére, hogy egyikük sem kereste a szerelmet, egymásra találtak és összeházasodtak. Két közös gyermekük született.

Akadtak nehézségeik.

Ahogy kapcsolatuk kibontakozott, egyre több nehézséggel találták szemben magukat. Ezek közül az egyik a 16 év korkülönbség volt. Tizzi eleinte megdöbbent apja új kapcsolatát látva. Az, hogy nevelőanyja életkorban közelebb áll hozzá, mint az apjához, kényelmetlen volt számára. Sokan szkeptikusok voltak, és megkérdőjelezték a kapcsolat valódi okát, a közösségi média trolljai szerint Savana tönkretett egy családot. Savana bevallotta, hogy közte és Tizzi édesanyja között valóban nem jó a kapcsolat, amennyire csak lehet, kerülik egymást.

A gyűlölködők nem tudnak hatással lenni a különleges anya-lánya kapcsolatra.

Savana és Tizzi nem rettentek meg az online kritikáktól, és idővel szoros kapcsolat alakult ki köztük. A magánéletüket nehezítő akadályok olyan barátság alapköveivé váltak, mely túlmutat a hagyományos nevelőanya és gyermek kapcsolaton. A szkepticizmustól a szolidaritásig vezető útjukat közös videók és a külső vélemények határozott elutasítása jellemezte. Hogy megünnepeljék a köztük kialakult szeretetet, a két nő közös tetoválást is csináltatott. Savana és Tizzi a karjukra tetováltatták a feliratot: “mindörökké, ámen”.

Gyakran járnak együtt koncertekre, és közös videókat, fotókat posztolnak arról, milyen jól érezték magukat. Bár nem állnak vér szerinti kapcsolatban, Savana és Tizzi mégis nagyon hasonlítanak egymásra. Olyannyira, hogy sokan testvéreknek, sőt ikreknek hiszik őket. TikTok-videóik főként emiatt olyan népszerűek.

Más projekteken is dolgoznak együtt.

Közös élményeiket aztán virágzó együttműködéssé alakították. Létrehozták saját ruházati márkájukat, amivel különleges kapcsolatukat ünneplik. Árulnak pl. “nevelőanya” feliratú pulóvert is. A vállalkozó szellemű és motivációs feliratok a ruháikon nemcsak a kitartásukról árulkodnak, de reményt adnak más, hasonló kihívásokkal küzdő nevelőanyáknak is. Pulóvereiket 31-40 fontért árulják.

Történetük a családi kapcsolatok átgondolására ösztönöz, és bizonyítja, hogy minden szkepticizmus és kritika ellenére is érdemes kitartónak maradni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét