“91 éves vagyok, és nem félek miniszoknyát és magassarkút hordani.”

1

Ez a vagány hölgy meghódította a közösség médiát fantasztikus kisugárzásával, különleges stílusával és őrületes táncmozdulataival. Szoknyában és magassarkúban mindenkinek megmutatja, hogy a kor csak egy szám, és a lényeg a fiatalos lendület megőrzése.

A TikTok királynője lett.

Egy olyan világban, ami mindennél többre tartja a fiatalságot, felüdülés látni ezt a nőt, aki arra emlékeztet, hogy éljünk teljes életet, és merjünk hódolni a szenvedélyeinknek. Betsy Lou a 90-es évei elején jár, és online jelenlétével örömet sugároz. Nem egy tipikus nagymama, ő egy TikTok-szenzáció. Ez a lelkes hölgy megtöri az összes életkori sztereotípiát, és bizonyítja, hogy sosem késő ragyogni és jól érezni magunkat.

Betsy magával ragadó jelenség lett TikTokon, több olyan videója is van, amit 1 milliónál is többen láttak. Az egyik legnépszerűbb közülük az volt, amelyikben Big Boss Vette “Pretty Girls Walk Like This” című számára táncol. És ebben nemcsak a tánc az érdekes, hanem a szenvedély, a ragyogó mosoly és persze a miniszoknya.

A ritmust követve Lou nem csak táncol, de teljes magabiztossággal kilépett az online világba. Ez a nem mindennapi nő a videóban fehér, csipkés felsőben, ezüstösen csillogó szoknyában és elegáns, pántos magassarkúban feszít. Hogy teljes legyen a megjelenése, a szetthez egy ezüst kézitáskát is választott.

Betsy nagyon jól zongorázik.

Ám Betsy nem pusztán divatikon és táncos szenzáció, hiszen zongorázni is jól tud. A csillogáson túl szenvedélyesen rajong a zongoráért és a gyönyörű zenéért. Mikor nem a táncmozdulataival kápráztatja el a követőit, akkor a zongorához ül és a kedvenc dallamait játssza.

TikTok-posztjait végignézve igazi kincsekre lehet bukkanni, olyan videókra, melyekben megcsillogtatja zongoratehetségét. Ahogy mondja, neki a zongorázás az igazi kikapcsolódás. Ezzel nyugtatja meg magát, és teremt harmóniát a lelkében, de a zongorázás az agyát is segít karbantartani.

Fiatal korában megszállott táncos volt.

Régebben Betsy a táncparkett ördöge volt, de most, 91 évesen sem hagyja a táncos cipellőit a sarokban porosodni. Egyik videójában Shania Twain “Man! I Feel Like A Woman!” című dalára ropja extravagáns mozdulatokkal.

A cowboy ruhát viselő Betsy mozdulatai éppen olyan életteliek, mint a lelke. Rövid farmerszoknyát és csizmát viselve bármelyik cowgirl féltékeny lehetne rá, mozdulatait pedig a fele ennyi idősek is csak irigyelhetik.

Betsy elárulta, hogy nem véletlen, hogy ennyire fiatalos a teste. Erejét és vitalitását annak tulajdonítja, hogy fiatal korában sztepp- és balett-táncos is volt. A táncos videóit nézve jusson eszünkbe, hogy ez nem pusztán tánc, sokkal inkább az ünneplése annak, hogy a testünket és a lelkünket egy életen át formában tartsuk.

Jelentős számú követője van a közösség médiában.

Betsy minden erőfeszítés nélkül tündököl egyedi stílusában, magas sarkú cipőiben és vagány kiegészítőiben. Mi az, ami ennél is lenyűgözőbb? Nemcsak színleli az egészet, hanem 91 évesen valóban pozitív szemlélettel éli az életét, és úgy dacol az életkorral kapcsolatos elvárásokkal, mintha csak 60 éves lenne. Az online médiában Betsy valódi szenzáció, akit TikTokon több mint 70.000 ember követ, és a rajongók egyszerűen nem tudnak betelni vele.

A komment szekció tele van kérdésekkel, melyekre Betsy boldogan igyekszik válaszolni. Ez legkevésbé szól a divatról, sokkal inkább Betsy időtlen kinézete a téma. A bókok csak úgy özönlenek, főleg irigylésre méltó lábai miatt. Egyik rajongója a fantasztikus kinézete mellett azt is kiemelte, micsoda életörömet sugároz. Másvalaki azért dicsérte, hogy milyen magabiztosan jár magassarkúban: “Minden lány így szeretne járni.”

Egyesek szerint Betsy jobb formában van, mint ők, akik sokkal fiatalabbak nála. Sokan személyes történeteiket osztják meg saját, lélekben fiatal nagymamáikról. Betsy tehát nem csak egy divatikon, hanem példaképe annak, hogy az öregedés másként is lehetséges. Az emberek nem csupán elképesztő ruhái miatt követik őt, hanem azért, mert szeretnék ők is így élni az életüket, és olyan inspiráló szellemben bejárni az útjukat, ahogyan Betsy, akinek félelem nélkül sikerült elfogadnia önmagát az öregedéstől függetlenül.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

1 hozzászólás

  1. Jól teszi..ìgy èrzi jòl magát ès igaza van.Sokan meg sem èlik ezt a kort..akik kritizálják azok irigyek..ennyi..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét