9 nő, aki legalább 20 évvel becsapta az időt (Spoiler: Naomi Campbell anyukája nagyon dögös!)

0
1825

Kövess a Facebookon!


Az emberek évszázadok óta kutatják a fiatalság elixírjét. Régen egész expedíciók indultak a megtalálására. Ha meg is találták volna, a következő nőknek biztosan nem lenne szükségük rá. Ők azok, akik nem szégyellnek beszélni a korukról, hiszen úgysem hiszi el nekik senki, hogy hány évesek.

Ezek a nők nemcsak megállították, de egyenesen vissza is forgatták az idő kerekét.

1. Bai Ling – 52 éves

Bai Ling egy Kínában született amerikai színésznő. A lány (mert leginkább ez a megnevezés illik rá) szerepelt A holló, az Anna és a király és a Taxi 3. című filmekben is.

A színésznő azt mondja, nem sokat foglalkozik a mindennapokban a sminkeléssel. Rendszeresen posztol smink nélküli fotókat is a közösségi oldalán. Fiatalságának titka, hogy élvezi az életet és nem aggódik azon, mit gondolnak róla mások.

2. Juliette Binoche – 53 éves

Ő az a színésznő, akinek megjelenése alátámasztja a francia nők szépségét. Már majdnem 20 éve annak, hogy bemutatták a Csokoládé című filmet, amiben Juliette játszotta a főszerepet, de ő még ma is ugyanúgy néz ki.

A színésznő szerint lehet, hogy viccesen hangzik, de fiatalsága titkának azt tartja, hogy rengeteg vizet iszik. Ettől néz ki ilyen üdének.

3. Valerie Morris-Campbell – 67 éves

Ez a 67 éves nő Naomi Campbell anyukája. Tavaly decemberben anya és lánya részt vettek a Burberry marketing kampányában, az internetet pedig ezután elárasztották azok a kommentek, amikben azt írják, inkább testvéreknek nézik őket. Instagramján Naomi gyakran jelentet meg megható posztokat anyja iránti szeretetéről.

A híres modell anyukája szerint nagyon fontos, hogy az ember aktív maradjon. Heti 3-szor jár edzőterembe, emellett Pilates gyakorlatokat végez, súlyzózik, spinningel és evez.

4. Melissa Gilbert – 64 éves

Az amerikai nő 2 gyermekes anya és 7 unokás nagymama. 6 évvel ezelőtt indított egy YouTube csatornát, ahova az életéről tesz fel videókat, ruhákat és szépségápolási termékeket véleményez. Melissa kiadott egy videó-sorozatot Az idősödő nő címmel, amiben a mindennapos étrendjéről, stílusáról, a bőrápolásról és a családi kapcsolatairól beszél.

5. Marisa Tomei – 54 éves

2017-ben a Pókember: Hazatérés című filmben a színésznő játszotta Peter Parker nagynénjét. Mikor a filmet bemutatták, Marisa Tomei 52 éves volt. A rajongói szerint túl fiatal volt a szerephez, mert sokkal inkább úgy nézett ki, mint a főhős barátnője, nem pedig úgy, mint a nagynénje.

Mikor Marisát arról kérdezték, hogyan ápolja a bőrét, az infraszauna pozitív hatásairól kezdett mesélni, de megemlítette a szárazkefélés ajurvédikus módszerét is a bőrtisztításhoz.

6. Paulina Porizkova – 54 éves

Amerikai szupermodell, színésznő és író, aki csehszlovák származású.

18 éves korában ő volt az első kelet-európai modell, akinek fotója megjelent a Sports Illustrated magazinban. Nemrégiben újra készített egy fotósorozatot ennek a magazinnak, de ezúttal már 53 évesen készültek róla a képek.

7. Mira Sorvino – 51 éves

Amerikai színésznő, 4 gyermek édesanyja. Olyan díjakat mondhat magáénak, mint az Oscar és a Golden Globe, szerepelt többek között a Dr. House sorozatban és a Leningrad című filmben is.

Férje, Christopher Backus 14 évvel fiatalabb a színésznőnél. Ezt a korkülönbséget nagyon nehéz elhinni a közös fotóik alapján.

8. Belinda Norton – 42 éves

Belinda Norton 42 éves ausztrál tanárnő, több könyv szerzője és fitness edző. Egy 12 és egy 14 éves gyereket nevel. Miután megszületett a második gyermeke, 20 kiló maradt rajta, visszatért az ekcémája és semmihez nem volt energiája.

Egy interjúban egyszer azt mondta, férjének (aki ma már az exférje) mutatott egy fotót egy vékony lányról és azt mondta neki, hamarosan ő is így fog kinézni. De a férje kinevette. Ez volt számára a legjobb motiváció, hogy dolgozzon a testén és az egészségén.

9. Bianca Lawson – 40 éves

1995 óta játssza tinilányok szerepét. Ez idő alatt a kinézete mit sem változott. Mivel nem öregszik, rengeteg vicc és mém született róla. Mivel érti a tréfát, ezeket rendszeresen közzéteszi saját közösségi oldalán is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét