9 dolog, amivel szavak nélkül kifejezheted a szerelmedet

0

Órákig beszélhetsz arról, hogy milyen csodálatos érzés a szerelem. Írhatsz verseket és dalokat. Elmondhatod mindenkinek, akit csak ismersz, hogy milyen szerencsés vagy. De néha arra van szükség, hogy jót cselekedj. A párodnak ez minden szónál többet fog jelenteni.

Most olyan kis dolgokat gyűjtöttünk össze ebben a cikkben, amelyek segíthetnek kifejezni a szerelmedet.

9. Adj időt a párodnak, hogy kipihenhesse magát.

Egy nehéz nap után mindenkinek szüksége van egy kis időre, hogy kipihenje magát, és hogy a figyelmét az otthoni dolgokra terelhesse. Ne rohand le a párodat azzal, hogy milyen háztartási feladatokat kell elvégezni. Adj neki egy kis időt, amit pihenésre fordíthat. Ez a fajta érzelmi feltöltődés segít abban, hogy elkerüljétek a konfliktusokat.

8. Hallgasd meg.

Ha a barátnőd vagy a feleséged olyan dologról szeretne veled beszélni, amiről neked fogalmad sincs, ne utasítsd vissza rögtön. Néha a nőknek csak szükségük van valakire, aki meghallgatja a legújabb híreket és megnézi az újonnan vásárolt holmikat. Ne legyél indulatos ezekben a percekben. Próbálj meg kedves és megértő lenni.

7. Ne tiltsd meg, hogy találkozzon a barátaival.

Ha kapcsolatban is vagytok, akkor sem szabad kisajátítanod a partneredet. Minden embernek szüksége van személyes térre és időre, amit a barátaival tölthet. Legközelebb, amikor a párod szeretne egy kicsit a barátaival lenni, ne legyél mérges. Csak engedd el, és kívánj neki jó szórakozást.

6. Figyelj azokra a dolgokra, amiket szeret.

A boldogság néha igazán apró dolgokon múlik. Ha veszel neki a kedvenc édességéből vagy gyümölcséből, vagy elmosogatsz, az jelentéktelennek tűnhet, de a párodnak ezek egyértelmű jelek, hogy emlékszel arra, mit szeret, és hogy értékeled a kapcsolatotokat és szereted őt. Az ilyen egyszerű dolgok boldoggá tudnak tenni egy embert.

5. Bókolj.

Nemcsak a nők szeretik, ha bókolnak nekik, hanem a férfiak is szeretik tudni, ha jól néznek ki. Tehát mondd el a barátodnak vagy a férjednek, hogy nagyon jóképű, és hogy jól áll neki a póló, amit választott. Ezektől a kis dolgoktól igazán jól érezheti magát.

4. Álmodozzatok együtt.

Pálmafák, tenger, koktélok… Mindannyian ilyen nyaralásról álmodunk. Tehát ha a tél közepén a barátnőd hazajön, és megmutatja az új kalapját, nyári ruháját vagy fürdőruháját, amit épp most vett, ne legyél mérges, és ne mondd, hogy pénzpazarlás volt. Helyette álmodozzatok arról, hogy milyen jó lesz együtt elmenni nyaralni.

3. Legyél a szerelme és a barátja, ne egy zsarnok.

A férfiak nem szeretik, ha a párjuk kritizálja őket, ha elégedetlen velük, vagy ha mindenképpen megpróbál részt venni a “pasis dolgokban”. Hagyd, hogy független maradjon: hagyd, hogy eldöntse, hogy hogyan javít meg valamit, hogy kiválassza, hogy mit visel otthon vagy éppen a saját csengőhangját az új telefonjára. Szüksége van arra, hogy saját döntéseket hozzon akkor is, ha veled van.

2. Főzzetek együtt vacsorát.

Ha szorít titeket az idő, a gyorskaja remek megoldás. De máskor figyelnetek kell arra, hogy mit esztek. Készítsetek együtt valami finomat. Gondoljátok át, mit szeretnétek főzni, menjetek el együtt a boltba, és egyétek meg az ételt az asztalnál. Az a legfontosabb, hogy egymás közelében legyetek. Ne engedjétek, hogy az egyikőtök csináljon mindent. Meg fogod látni, hogy a párod hangulata megváltozik, ha felajánlod a segítségedet.

1. Ne idegeskedj az apró hibák miatt.

Mindannyian különbözőek vagyunk, és egyikünk sem tökéletes. Egyikőtök elfelejti odaadni a sót, a másikótok túl sokáig zuhanyzik. Csak vedd könnyedén. Hogy harmonikus kapcsolatotok legyen, meg kell tanulnod, hogy hogyan hagyd figyelmen kívül ezeket a kis dolgokat. Észre fogod venni, hogy így sokkal könnyebb együtt élni.

Te milyen gesztusokat teszel a párod felé? Oszd meg a tapasztalataidat a témával kapcsolatban!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét