8 történet, ami emlékeztet minket, hogy létezik igaz szerelem

0

Néha egy szakítás után vagy egy rossz kapcsolatban szükséged lehet egy emlékeztetőre, hogy az igaz szerelem létezik. Gondolj arra, hogy vannak emberek, akik közel 70 éve szeretik egymást, és vannak olyanok, akik elég türelmesek ahhoz, hogy várjanak majdnem 3 évet, míg lassan összerakják a lánykérést.

Találtunk néhány igazán megható történetet a szerelemről, amely segíteni fog azokon a hideg, őszi napokon.

1. Egy férfi története, aki rák miatt elvesztette a feleségét

Ben Nunery felesége, Ali tüdőrákban halt meg 2011-ben, hátrahagyva őt, hogy szeretettel gondját viselje kislányuknak, Oliviának. 2 év elteltével a gyönyörű anya és feleség nélkül, Ben és Olivia újra életre keltették a szülők esküvői fotóit.

Természetesen a legjobb fotóst választották, hogy megemlékezzenek Ali iránt érzett szeretetükről: a nő testvérét, Melanie Tracy Pace-t. Ezek a fotók a család örökké tartó szeretetének igazi emlékeztetői.

2. A 14 levél története

Timothy Chee-nek csodálatos fantáziája van, amelyet felesége, Candice Catherine nagyon szeret. Egy héttel azután, hogy randizni kezdtek, Tim elkezdett írni neki aranyos, látszólag egyszerű szerelmes leveleket. De volt egy csel: mind a 14 levél, amelyet írt a 3 év alatt, tartalmazott egy rejtett üzenetet.

Minden levél első betűje összekapcsolva lebetűzte a következő angol kifejezést: “Will you marry me?”, azaz “Hozzám jössz feleségül?”. Candice alig tudta elhinni, hogy ilyen találékony volt a férfi, és azonnal igent mondott.

3. Egy férfi története, aki mindig magánál tartotta a diákbálon készült képét

Arthur mindig magánál tartotta a fotót, amely róla és a feleségéről, Jane-ről készült a báljukon, 1949-ben. Az évek során végig együtt maradtak, egy másodpercre sem váltak szét, szerették egymást és mindenkit a családjukból.

4. John Krasinski története, aki átrepülte az egész világot a feleségéért

Mindenki ismeri a John Krasinski és Emily Blunt alkotta híres párt. Azonban azt a legtöbb ember nem látja, hogy milyen odaadóak egymás iránt. John annyira szereti a feleségét és a gyermekeit, hogy több mint 6000 mérföldet repült minden hétvégén, hogy egy kis időt tölthessen velük, amikor elválasztotta őket a Jack Ryan forgatása.

Nem csoda, hogy ezt tette azok után, hogy ők szó szerint bizonyították, hogy létezik szerelem első látásra.

5. Egy távkapcsolat története

A pár már a 21. házassági évfordulóját ünnepeli, de nem is olyan rég senki nem hitte volna, hogy ilyen sokáig együtt maradnak. Egy ideig távkapcsolatban kellett élniük. Míg a nő még Kínában volt, a férfi már elköltözött Amerikába, és majdnem 5 évig csak ezek a levelek voltak nekik.

6. A Szikla története, hogy mennyire szereti a feleségét és a gyerekeit

Anyák napján Dwayne Johnson a legkülönlegesebb módon köszöntötte a feleségét Laurent és imádni való gyerekeit, Jasmine Liát és Tiana Giát: beengedtek minket életük bizalmas részébe egy arról készült rövid összefoglalással.

A Szikla megosztotta, hogy mennyire imádja a családját a kis dolgokért, amelyeket tesznek, és mennyire szereti a feleségét, amiért őt választotta, és a királynőjének nevezi őt. Ha szeretnél néhány boldog könnyet, olvasd el a teljes posztot itt.

7. Az All Of Me története John Legendtől

Általában az emberek azt gondolják, hogy a rádióban hallható szerelmes számok nem egy különleges személynek szólnak az énekes életében. John Legend és Chrissy Tiegen esetében nem ez a helyzet. Minden idők egyik legnépszerűbb dalát, az All Of Me-t, John kifejezetten a feleségének írta.

8. Egy történet 68 év szerelemről

Donald és Ollie King 68 éve házasok. Ha nem létezik igaz szerelem, hogyan viselték el egymást több mint fél évszázadig? Egy napnál többet nem voltak külön. Donald azt mondja, hogy ő igazán meg van áldva, hogy ilyen hosszú és kellemes időt tölthetett a feleségével.

Ha ismersz más megható történetet az igaz szerelemről, oszd meg velünk egy kommentben.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét