8 dolog, amit a nők akkor tesznek, mikor kezdenek kiszeretni a párjukból

0
4304

Bármelyik kapcsolat véget érhet, de szakítani sosem egyszerű. Még akkor sem, ha a szerelem már elmúlt.

Összeszedtük, mi az a 8 dolog, amiből nyilvánvaló, hogy a nő érzései már nem olyan intenzívek, mint korábban voltak.

1. Már nem érdekli, mivel töltöd az idődet.

A barátnőd korábban részletesen kikérdezett a napodról, de mostanában egyáltalán nem érdekli? Ezt egyszer-kétszer még lehet azzal magyarázni, hogy túl elfoglalt. De ha rendszeressé válik, azt vedd figyelmeztetésnek.

2. Már nem féltékeny. Egyáltalán nem.

A féltékenység kis mértékben mindenkire jellemző. Ha a barátnőd részéről ezt már egyáltalán nem érzed, főleg, ha a múltban kifejezetten féltékeny volt, akkor valami nagyon megváltozott.

3. Elvétve válaszol az üzeneteidre és a hívásaidra.

Ez nem arra az esetre vonatkozik, mikor a párod nagyon elfoglalt, hanem arra, mikor nem válaszol, pedig éppen semmi dolga nincs. Különösen gyanús, ha az üzenetei kevésbé személyesek és érzelmesek.

4. Hirtelen már nem kedveli a hobbidat.

Visszautasítja, hogy együtt töltsétek a szabadidőtöket? Ha igen, gondold végig a lehetséges okokat, ami miatt érdektelenné válhattál a számára. Egykor nagyon szeretett veled lenni.

5. Nem veled tervezi a jövőjét.

Ez a leginkább figyelmeztető jel. Ha a párod veled szeretné leélni az életét, a terveiben te is szerepelsz. Ha viszont nem így van, itt az ideje egy komoly beszélgetésnek.

6. Valami miatt nyilvánvalóan aggódik, de nem hajlandó beszélni veled erről.

Ha a világon mindent meg szoktatok beszélni egymással, most pedig kerül téged, közben viszont állandóan érzed a feszültséget, finoman kérdezz rá, mi az oka a viselkedésének.

7. Nem kér a segítségedből.

Szokott tőled segítséget kérni, és örült, hogy számíthat rád. Most nem csak nem kér, de még vissza is utasítja, ha felajánlasz neki valamit. Beszélj vele. Talán az áll a háttérben, hogy az egyik kérését korábban nem teljesítetted, de az is lehet, hogy többet nem akar veled találkozni.

8. Nem nevet a vicceiden.

Nagyon jól tudod, hogy a barátnőd szokott nevetni a vicceiden. Most mi történt? Ha csupán ezt az egyetlen jelet tapasztalod, akkor nincs nagy baj, lehet, hogy csak túl fáradt. De ha a fentiek közül más is társul hozzá, akkor vedd komolyan.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét