8 csábítási módszer, ami valójában sosem működik

0

Valószínűleg már mindenki átélte az érzést, hogy minden erőfeszítése ellenére az érzései viszonzatlanok maradtak.

A következő összeállításban 8 csábítási módszerről tudhatod meg, hogy miért vannak eleve kudarcra ítélve, és azt is eláruljuk, hogyan ne flörtölj.

8. Túlzott érdeklődést mutatsz.

Úgy tűnhet, hogy a hosszú és boldog párkapcsolatok mindig az érdeklődés kimutatásával indulnak. Valójában azonban, ha túlzottan kezdesz érdeklődni a másik iránt, az összes reményt elveszítheted.

Ha valaki hirtelen hatalmas figyelmet kap tőled, megrémülhet, és minden közeledésedet visszautasíthatja.

7. Túlságosan érzékeny vagy.

Amikor próbálják kimutatni, mennyire fontos minden, amit a másik mond, egyesek túlságosan magukra vehetik a dolgokat.

Az állandó panaszkodást és kifogásokat kevesen találják vonzónak. Ezért fontos, hogy őrizd meg a humorodat, és tudj nevetni magadon.

6. Sajnálat tárgya vagy.

Biztos lehetsz benne, hogy senki sem akar olyan párt magának, aki folyton boldogtalan valami miatt. Ne járkálj savanyú ábrázattal, és ne panaszkodj állandóan csak azért, hogy elnyerd valakinek az együttérzését.

Mosolyogj – ez az igazán vonzó!

5. “Véletlen” üzeneteket küldesz.

Ez a módszer annyira naiv, hogy biztosak vagyunk benne, hogy az őrülten szerelmes tinilányok találták fel. Üzenetet küldeni szerelmi vallomással csak azért, hogy lásd a másik reakcióját, majd azt hazudni, hogy rossz helyre küldted… Mindenki tudni fogja, hogy ez nem véletlen volt.

4. Túl hangos vagy.

Amikor fel akarjuk hívni magunkra a figyelmet, gyakran túl hangosak vagyunk, és a körülöttünk lévő teret a saját hangunk és nevetésünk tölti be.

És a dolog bizonyos szempontból tényleg működik, hiszen egy ilyen embert nem lehet nem észrevenni. Viszont nem sokan lesznek, akik ezt vonzónak találják.

3. Mások problémáiba temetkezel.

Amikor nagyon szerelmes vagy, a számodra kedves ember minden gondját-baját hajlamos vagy a sajátodként kezelni. De ne vedd a válladra még másvalaki problémáit is.

Ha így teszel, nem társ lesz belőled, hanem balek.

2. Titokban ábrándozol róla.

A némaságod és a tétova pillantásaid teljesen észrevétlenek maradnak. Ne csak ülj csendben és várd, hogy észrevegyenek.

1. Barát leszel.

Ha egyszer barátzónába kerültél, nagyon nehezen fogsz tudni kimászni belőle. És ez nemcsak a férfiakra, hanem a nőkre is igaz.

A közös szórakozás, az egymással megosztott titkok jó dolgok, de soha ne hívd a szerelmedet a barátodnak. Ne beszélj vele a kiszemeltjeidről sem.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét