7 sztárpár, akik bizonyítják, hogy a szerelem a formaságok felett áll

0

Találkoznak, egymásba szeretnek, összeházasodnak. Ez az utolsó lépés tényleg elengedhetetlen a boldog élethez?

Az alábbi híres párok úgy gondolták, erős és boldog kapcsolat létezhet házasság nélkül is.

1. Goldie Hawn és Kurt Russel

Annak ellenére, hogy közel 4 évtizede alkotnak egy párt, Goldie és Kurt még mindig nem kötötték össze az életüket hivatalosan. “Szeretjük egymást. Persze, mint minden pár, néha mi is veszekszünk, de még mindig imádunk együtt lenni” – mondta Goldie.

2. Tina Turner és Erwin Bach

Ez a páros egy kicsit kilóg a sorból, hiszen 27 együtt töltött év után, 2013-ban összeházasodtak. Az énekesnő még az amerikai állampolgárságáról is lemondott és Svájcba költözött, de ez sem állt a boldogsága útjába.

3. Shakira és Gerard Piqué

Shakira és a spanyol futballsztár, Gerard Piqué 11 éve vannak együtt, és van 2 fiuk. A 2010-es világbajnokság előkészületei közben találkoztak. Gerard azt mesélte, Shakira már azzal levette a lábáról, hogy válaszolt egy olyan egyszerű kérdésre, hogy milyen az idő Dél-Afrikában. Az énekesnő pedig a Me Enamoré című dalában osztotta meg érzéseit.

4. Eva Mendes és Ryan Gosling

Egy forgatáson ismerték meg egymást. Azóta 10 év eltelt, voltak problémák is köztük, a média gyakran rebesgeti a szakításukat. A legutóbbi példa erre akkor volt, amikor Ryan egy másik nő oldalán jelent meg az Oscar-gálán, akiről végül kiderült, hogy a testvére. A pár nem a nyilvánosság előtt éli az életét, de két gyereket nevelnek együtt, ez azért sokat elmond.

5. Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias

Az orosz teniszezőnő és a spanyol énekes 2001 óta vannak együtt. Azóta folyamatosan reppennek fel pletykák velük kapcsolatban házasságról, szakításról, terhességről, miegymásról. A tények azonban azt mutatják, hogy még mindig együtt vannak.

6. Oprah Winfrey és Stedman Graham

Oprah és üzletember párja, Stedman Graham 1992-ben majdnem összeházasodtak, de végül mégsem vonultak az oltárhoz. Oprah később ezt azzal magyarázta, hogy tökéletesen boldog így, és nincs szükségük esküvőre ahhoz, hogy bármit is bizonyítsanak.

7. Natalja Vogyanova és Antoine Arnault

Mikor találkozott a francia üzletemberrel, Natalja Justin Portman felesége volt. A kapcsolatuk először kizárólag üzleti volt, majd a válás után kezdett el szerelem kibontakozni köztük. Majd megszületett első fiuk, Maxim is. Együtt nevelik két közös gyermeküket és Natalja előző házasságából született három gyermekét. Végül 2020-ban ők is összeházasodtak.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét