7 megbízható jel, hogy a férfi kedvel téged

0
795

Hogy megtudd, hogy mit gondol egy férfi, nem kell egyenesen rákérdezned vagy találgatnod. Csak figyeld a testhelyzetét. Függetlenül attól, hogy mit mond, a gesztusai sok mindent elmondhatnak a szándékairól.

Összegyűjtöttük a férfiak azon leggyakoribb testhelyzeteit, amik felfedik a valós érzéseiket. Ez egy megbízható módja annak, hogy megtudd, hogy érzi-e a szikrát vagy sem.

1. Lesimítja vagy összekócolja a haját.

Így próbál magabiztosabb lenni. Ha látunk egy vonzó személyt, ösztönösen próbáljuk kicsípni magunkat olyan dolgokkal, mint hogy megigazítjuk a frizuránkat. Ez a szabály a nők esetében is igaz.

2. Csípőre teszi a kezét.

Ha a férfi a csípője közelében tartja a kezét – zsebre vagy csípőre teszi –, az egy nagyon egyértelmű jel, hogy próbálja demonstrálni az erejét. Ugyanez igaz akkor is, amikor ülve egymástól messze helyezi el a lábait.

3. Próbálja a lehető legtöbb teret elfoglalni.

Sok hím állat, amikor elkezdődik a harc a nőstényért, felszívja magát például a tollazatának vagy a szőrzetének a felborzolásával. Mindezt azért, hogy a lehető legnagyobbnak tűnjön. Ha egy férfi valami hasonlót csinál egy nő közelében, akkor ugyanerről az ősi ösztönről van szó.

4. Nyitott pózt vesz fel.

Közösségben ösztönösen nyitottabb pózt veszünk fel afelé a személy felé, akit vonzónak tartunk. Figyelj a lábaira is. A legtöbb ember nem veszi észre, hogy elfordul, hogy arra a személyre nézzen, akivel beszélgetni akar, de nagyon nyilvánvaló, amikor ez megtörténik.

5. Beszédes lesz.

Figyelj azokra a pillanatokra, amikor egy férfi beszédesebb lesz, ha feltűnsz a látóterében. Ez egy jel, hogy szeretne téged lenyűgözni.

6. Utánozza a testtartásodat.

Nézd meg, hogy legalább részben “tükrözi-e” a pózt, amit felvettél. Ez azt jelzi, hogy próbál téged megérteni és közös pontot találni, és ez ösztönösen megjelenik a testbeszédében.

7. Izgatottabbá válik.

Ha tetszel neki, barátságosan és nyitottan viselkedik. A tekintete pedig kedves lesz és elragadtatott, és ha ideges, lehet, hogy elpirul.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét