61 év korkülönbséggel házasodtak, most lombikot terveznek, hogy gyermekük születhessen

0

Miracle és Charles között 61 év korkülönbség van, de az évtizedek nem állhatnak a szerelmük útjába. A friss házasok még azt is elhatározták, hogy családot alapítanak, annak ellenére, hogy Charles 13 évvel idősebb, mint felesége nagyapja. Inspiráló történetük a pozitivitásról szól, és arról, hogy két ember között a kötelék lehet erősebb bármilyen társadalmi normánál.

A megismerkedés.

A 24 éves Miracle Pogue és a 85 éves Charles Pogue egy mosodában ismerték meg egymást, ahol a lány dolgozott. 2019-ben találkoztak először, és rögtön összebarátkoztak.

Miracle elmondta, hogy Charles, aki nyugalmazott ingatlanügynök, egyetlen ruhadarabbal érkezett a mosodába, és őt kérte meg, hogy segítsen neki. “Egyik nap aztán besétált, és elém tett egy cetlit, hogy írjam rá a számomat. Ő volt az én lovagom.”

Nem hagyták, hogy a kor akadályt képezzen köztük.

A fiatal nő elmondta, hogy Charlesnak nagyon jó a kisugárzása, emiatt jól érzi magát mellette.

Elmesélte, hogy tudta, hogy Charles jóval idősebb nála, de pontosan nem tudta, hány éves. Amikor kiderült, már 2 hónap eltelt, és már érzései voltak a férfi iránt. “Ő a kicsikém, és nem engedem el” – mondta.

A fiatal feleség azt is elmondta, hogy férje életkora egyáltalán nem zavarta. “Nem zavar, hogy 100 vagy 55, mert szeretem. 60-70 évesnek gondoltam, mert annyira jól tartja magát. Mindig aktív és pörög.”

Eleinte nem mindenki fogadta el a kapcsolatukat.

Miracle elmesélte, hogy 45 éves édesanyja és 72 éves nagyapja az elejétől támogatták a kapcsolatukat, mert látták, milyen boldoggá teszi őt Charles. Ám a lány édesapja, a 47 éves Kareem már nem volt ilyen könnyű eset.

“A nagyapám azt mondta, ha boldog vagyok, akkor ő is az. Apukám pedig azt mondta, szó sem lehet róla.” Végül az apa is elfogadta lánya választását, hiszen máskülönben elvesztette volna őt.

Miracle így mesélt erről: “Tudta, hogy szükségem van a támogatására, és szeretném, hogy az oltárhoz kísérjen. Amint találkozott és beszélt Charlesszal, rögtön meg is kedvelte.” Végül a 24 éves lánynak megvolt a tökéletes esküvője, amit élete legjobb napjának tart.

Készek családot alapítani.

Miracle elmondta, hogy mennyi online kritikát kap a köztük lévő korkülönbség miatt, de ezekkel nem törődik. Azt is elárulta, hogy nagyon várják, hogy közösen családot alapítsanak. Két gyermeket szeretne Charlestól, akinek még egyetlen gyermeke sincs.

“Szeretném, ha lennének gyermekei. Nagyon várjuk a lombikprogrammal kapcsolatos megbeszélést, hogy tudjuk, mik a lehetőségeink” – mondta Miracle.

A fiatal nő tisztában van vele, hogy nem könnyű dolog, amire vállalkozik, de igyekszik pozitív maradni, és reménykedik a legjobbakban. “Az egészet el fogom felejteni, amint a kezemben lesz a kisbabám. Talán Charles életkora miatt nem lehet gyermekünk, de én nyitott vagyok.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét