6 dolog, amit soha ne tegyél meg a férfiért

0

Minden nő boldog párkapcsolatra vágyik. De ennek sokszor az a vége, hogy magára veszi a férfi szerepét, és feláldozza a saját boldogságát a szerelem nevében.

Ezt a 6 dolgot sosem szabadna megtenned a párodért, bármennyire is szereted.

1. Megpróbálod megoldani helyette az összes problémáját.

Akár pénzügyi, akár munkahelyi gondjai vannak, ne próbáld meg minden helyzetben megmenteni. Ha így teszel, egy határozatlan és tehetetlen férfival fogsz élni, aki nem tud felelősséget vállalni a jövőjéért. Ne feledd, nő vagy, nem pedig igásló, akire minden terhet rá lehet pakolni.

2. Elhalmozod drága ajándékokkal.

A legjobb, ha egyenlő értékben adtok egymásnak ajándékokat. Ha nagyon drága holmival leped meg, főleg, ha ő ezt nem tudja viszonozni, attól rosszul fogja érezni magát. Ha gátlástalan és nincs lelkiismerete, akkor pedig jól ki is fog használni.

3. Hagyod, hogy a te válladon sírja ki magát.

A férfiak nem szeretnek bele azokba a nőkbe, akik sajnálják őket. Attól, hogy mindig ott vagy, hogy támaszt nyújts neki, még nem hiheted, hogy a kapcsolatotok mély és szilárd.

Egy okos nő inspirálja a férfit az új célok megvalósítását illetően, és ehhez nyújt neki támaszt. Valójában ez a boldog párkapcsolat titka.

4. Azt mondod: “Na mit mondtam én neked?”

Ha igazad is lett, nincs ennél provokálóbb mondat. Ha ezt mondod, csak azt érezteted, hogy okosabb vagy a párodnál, erre pedig semmi szükség. Minden férfi számára fontos, hogy megbecsülve érezze magát. Ha a dominanciádat akarod bizonygatni, nem valószínű, hogy harmonikus lesz a kapcsolatotok.

5. Feladod az életedet és a karrieredet.

Csak mert megtaláltad a szerelmet, nem jelenti azt, hogy a korábbi életedet vagy a karrieredet fel kell adnod. Ha egy nő mindent feláldoz a szerelméért és a családjáért, a párja elveszítheti az iránta érzett érdeklődését. Minél színesebb a családon kívüli életed, annál többre fog tartani a párod. De azért ne ess túlzásokba sem.

6. Megváltoztatod a külsődet.

Teljesen természetes, hogy tetszeni akarsz a párodnak. De ha ő kifejezetten nyomást gyakorol rád, hogy változtass a külsődön, abba ne menj bele.

Persze, ha olyasmit kér tőled, ami neked sincs ellenedre, tedd meg nyugodtan. Ez nem fog ártani a kapcsolatotoknak, éppen ellenkezőleg, erősíti majd köztetek az érzelmi kötődést.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét