48 évesen Hilary Swank először lesz édesanya, és a legcukibb módon jelentette be a hírt

0

A késői anyává válás mind gyakoribbá válik. 48 évesen a hollywoodi sztár, Hilary Swank bejelentette, hogy életében először anyuka lesz. A színésznő elképesztően izgatott, hogy férjével egy egészen új szakaszba lép az életük. A legcukibb módon adta tudtul az örömhírt, hogy családjuk 4 fősre bővül.

Régóta vágyott az anyaságra

A színésznő és férje, Philip Schneider – akit Hilary az álmai férfijának nevez – egy vakrandin ismerték meg egymást, majd néhány évvel később, 2018-ban összeházasodtak. A kémia azonnal működött köztük: “Délelőtt 10-kor találkoztunk, és este 11-kor váltunk el egymástól” – mondta a színésznő.

4 évvel a házasságkötésük után Hilary egy tévéshow-ban jelentette be, hogy nem is egy, de rögtön két gyermekkel várandós. Az anyaság kapcsán így beszélt: “Ez olyasmi, amire már nagyon régóta vágyom.” Elmondta azt is, hogy férje és az ő családjában is vannak ikrek.

“Ez hihetetlen áldás. Teljes csoda.”

Hilary nem is akarta titkolni boldogságát, melyről a tv-műsorban beszélt. “Ez hihetetlen áldás. Teljes csoda. Hihetetlen.”

Terhessége közepén járva elmesélte azt is, hogy kezdenek kicsik lenni rá a ruhák. “Szóval, a minap muszáj volt szétvágnom a farmeremet” – mondta.

“Amikor eljön az ideje.”

Néhány évvel ezelőtt, mikor Hilary 35 éves volt, megkérdezték, mit gondol az anyaságról. Akkor így válaszolt: “Amikor itt az idő, azt tudni fogom. Tisztában vagyok vele, hogy a jövő héten 35 éves leszek. De azzal is tisztában vagyok, hogy az időzítésnek jónak kell lennie.”

Rögtön kettő

A tévéshow után Hilary egy videót posztolt Instagramon: “Hamarosan érkeznek! Egyszerre kettő!” A rövid, kedves videóban a kismama mosolyogva mutat a pocakjára.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét