“40 évvel fiatalabb vagyok, mint a párom. Az emberek azt mondják, aranyásó vagyok, de ez nem igaz.”

0

A szerelem a legrejtélyesebb utakat képes megtalálni magának, néha pedig olyan kapcsolatokhoz vezet, melyekre sokan felvonják a szemöldöküket. Ilyen pár a 23 éves Willow és a 62 éves David, akik a fütyülve a társadalmi normákra és az előítéletekre, az életkorral mit sem törődve ünneplik szerelmüket.

Így ismerkedtek meg.

Napjainkban sok idős ember szeretne lassítani az életén, ám David kivételt képez ez alól. 62 éves kora ellenére minden vágya azt volt, hogy megtalálja a szerelmet. Így talált rá a 23 éves Willow-ra, aki megtestesítette számára azt a szerelmet, amire mindig is vágyott.

Szerelmük története Tinderen kezdődött, David és Willow itt találtak egymásra. A köztük lévő, közel 40 év korkülönbséget egyből elhalványította a köztük életre kelt szikra. Bár kapcsolatukat a kívülállók részéről szkepticizmus övezte, a pár vigaszt talált egymásban.

Willow tisztában volt vele, hogy milyen előítéletekkel találkozhatnak, ezért nyitottan állt a kapcsolatukhoz. Eleinte csak mint embert akarta megismerni Davidet. Ám a köztük lévő vonzerő tagadhatatlan volt, forgószélszerűen kerítette őket hatalmukba a románc, ezért mindössze 3 hónap randizás után már össze is költöztek.

Willow szereti az idősebb férfiakat.

Willow őszintén vallott arról, hogy mindig is vonzódott az idősebb férfiakhoz. Számára fontosak az udvarias és tiszteletteljes gesztusok. Már David előtt is járt idősebb férfiakkal, így vannak tapasztalatai, és nagyra értékeli azt az odafigyelést és érettséget, amit tőlük kap.

Willow számára kifejezetten vonzó az, ahogyan az idősebb férfiak hozzáállnak egy párkapcsolathoz. Már megtanulták az életben a leckéket, így megkímélik őt a folyamatos irányítástól és “bébiszitterkedéstől”. Willow szerint az idősebb férfiak magabiztosan és a két ember közti dinamika megértésével folytatják a kapcsolatukat, olyan kedvességgel és megbecsüléssel képesek bánni egy nővel, amit ő igazán nagyra tart egy párkapcsolatban.

Gyakran kapnak bántó véleményeket.

A modern kapcsolatok bonyolultságában navigálva Willow és David számos kihívással szembesülnek, főleg a közösségi média világában. Szerelmük az online trollok céltáblája lett, akik hezitálás nélkül nevezik Willow-t “aranyásónak”, Davidet pedig “cukrosbácsinak”. TikTokon a kommentekből leginkább a negativitás árad feléjük, emiatt David már nem is hajlandó elolvasni őket, annyira bántják ezek a megjegyzések.

Mikor a nyilvánosság véleményével kéretlenül is szembesülni kell, az próbára teszi a pár egymás iránti elköteleződését. Ám ők inkább a kapcsolatukra összpontosítanak ahelyett, hogy engednének az online kritikusok bírálatának.

Közeli barátaik és családjaik elfogadják a kapcsolatukat.

Döntésüket, hogy ne foglalkozzanak az idegenek bántó megjegyzéseivel, elősegíti az a támogatás, amit közeli barátaiktól és családtagjaiktól kapnak. Willow édesanyja nem csak elfogadja, de kifejezetten örül is ennek a nem szokványos kapcsolatnak, és hisz a szerelmükben. Szerinte a lánya boldogabbnak tűnik ebben a kapcsolatban, mint bármely korábbiban.

Az előítéletek ellenére David és Willow kitartanak egymás mellett, szerelmüket luxusutazásokkal ünneplik, és kapcsolatukat a közösségi médiában dokumentálják. A koncertektől a hétvégi kirándulásokon át szerelmük láthatóan virágzik, ellentétben azzal, amire a legtöbben számítottak volna.

Napjainkban, mikor a nem szokványos szerelmi történeteket górcső alá veszik, David és Willow kitartanak egymás mellett. Történetük arra emlékeztet, hogy a szívügyekben az életkor csak egy szám, és a szerelemnek megvan az ereje, hogy mindenen átragyogjon.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét