“30 év boldogság” – Michelle Pfeiffer és David E. Kelley a 30. évfordulójukat ünnepelték

0

Michelle Pfeiffer és David E. Kelley 1993. november 13-án házasodtak össze, miután egy vakrandin találkoztak még ugyanabban az évben. Most jelentős mérföldkőhöz érkeztek a kapcsolatukban, hiszen a 30. házassági évfordulójukat ünnepelték.

Szerelmük egy vakrandival kezdődött.

Pfeiffer részleteket árult el kapcsolatuk kezdetéről Jimmy Fallon showműsorában. Bevallotta, hogy kicsit ideges volt, mivel korábban már volt rossz tapasztalata a vakrandik kapcsán. “A legjobb barátom azt mondta: ‘Légyszi, csak most utoljára, találkozz ezzel a pasival, David Kelley-vel.’ Én meg azt mondtam, hogy jól van. Azt hiszem, jó ötlet volt elmenni arra a bowlingozásra.”

Mielőtt egy pár lettek volna, Michelle éppen lánya, Claudia Rose örökbefogadásának kellős közepén volt. “Olyan helyzetben láttam őt, ami nyilvánvalóan megkülönbözteti a fiút a férfitól. Egyértelműen fel tudott nőni a szituációhoz” – mondta. David E. Kelley is hivatalosan örökbe fogadta Claudiát, és nem sokkal később megszületett első fiuk, John Henry is.

Nem szeretnek együtt dolgozni.

Annak ellenére, hogy mindketten a szórakoztatóiparban tevékenykednek, Michelle Pfeiffer tisztázta, hogy szakmailag nem működik együtt férjével. 2022-ben egy interjúban elárulta ennek a döntésének az okát is. “Mindketten elég hevesek vagyunk munka közben, ezért ha hazajövök és rossz napom volt, ideges vagyok valami miatt, akkor azt akarom, hogy az én oldalamon álljon, mert nem hallotta a másik oldalt.”

30 év boldogság.

A 65 éves színésznő és tévéproducer férje a 30. házassági évfordulójukat ünnepelték. Ebből a különleges alkalomból egy kedves szelfit osztottak meg magukról. Michelle Pfeiffer Instagramon azt írta a fotó mellé: “30 év boldogság”, utalva arra, hogy kapcsolatuk teljes mértékben a kölcsönös megértésen alapul.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét