26 fotó a végzet valódi hatalmáról

0

Hányszor sikerült a jó időben a jó helyen lenned? A következő fotókon szereplők meg tudják erősíteni, hogy egyetlen pillanat elég ahhoz, hogy az életed örökre megváltozzon.

Az ő történeteik még a legszkeptikusabbakat is meggyőzik arról, hogy a végzet igenis létezik.

26. “Az unokatestvérem rajta volt a jövendőbeli felesége családi fotóján 7 évvel a megismerkedésük előtt.”

25. “Óvodában mindig együtt voltunk, de aztán elsodródtunk egymás mellől. 20 évvel később egy barátunknál találkoztunk, és most újra randizunk.”

24. “A feleségemről és rólam 10 éves korunk körül ugyanolyan nyaralásos fotó készült. 30 éves korunkig nem találkoztunk.”

23. Az esküvőjük után Aimee és Nick átnézték a régi fotóikat, és felfedezték, hogy egyszer már találkoztak egy vidámparkban. Teljesen elfeledkeztek róla.

22. A lány nem volt elragadtatva, hogy ez a fiú felkérte táncolni egy iskolai bulin. Évekkel később már a saját esküvőjükön táncoltak.

21. A szerelmük Woodstockban kezdődött, és azóta is együtt vannak, már 48 éve.

20. “Már akkor szerelmes lettem, mikor megláttam a körhintán. De csak a középiskolában mondtam el nekik, hogy mit érzek iránta. Kiderült, hogy ő is már akkor belém szeretett.”

19. “Egész életünkben ismertük egymást. Biztos vagyok benne, hogy minket egymásnak teremtettek.”

18. “Egyszer egy hajléktalan fickó pénzt kért tőlem lottóra. Nem voltam benne biztos, hogy igazat mond, de adtam neki. A következő nap odajött hozzám, visszaadta az aprót, amit kapott tőlem, és elmesélte, hogy 250.000 dollárt nyert.”

17. “Én kanadai vagyok, a párom francia, de Thaiföldön találkoztunk búvárkodás közben. Ennek már 3 éve, és még mindig együtt vagyunk.”

16. Alex első látásra beleszeretett Adambe. De ha nem találkoztak volna újra egy rokon esküvőjén, sosem fedte volna fel az érzéseit.

15. Michael és Natali Szaúd-Arábiában születtek. Gyerekkorukban barátok voltak, de aztán mindenki ment a maga útjára. 20 évvel később Facebookon találták meg egymást, és azóta össze is házasodtak.

14. A szüleik barátainak esküvőjén még gyerekek voltak. Most ők házasodnak.

13. 2014 tavaszán Heathernek májátültetésre volt szüksége. Chris lett a donor, azelőtt sosem találkoztak. Később összeházasodtak.

12. “10 évvel ezelőtt azt mondtam a bugyuta osztálytársamnak, hogy szerelmes vagyok belé. 15 éves voltam. Most 25 vagyok, házasok vagyunk, és ő még mindig bugyuta.”

11. Csak állatkerti belépők után keresgélt Twitteren. A leendő férjét találta meg.

10. “Az esküvőnk után találtam ezt a fotót a férjemről és rólam óvodáskorunkból. Nem is tudtam róla.”

9. “2 és 4 évesek voltunk, a szüleink szomszédok voltak. Holnap lesz a 25. házassági évfordulónk.”

8. “A nagyszüleim a National Geographicnak pózolnak. 60 évvel később még mindig együtt.”

7. Egy mosodának köszönhetően találkoztak, és már jegyben járnak.

Erica!
Remélem, nem tűnik nagy őrültségnek, de nem volt alkalmam még egyszer összefutni veled. Eljönnél velem kávézni vagy meginni egy italt valamikor? Ha igen, a számom… Remélem, megtaláltad a másik mosógépet! Josh

6. Ned, a focista átkerült egy másik iskolába és szerelmes lett Renee-be. Nagyon meglepődtek, mikor rájöttek, hogy a lány a csapatának a pomponlánya volt.

5. Ruby és Kevin a Twitteren ismerték meg egymást. Ezeket a fotókat küldték egymásnak, mielőtt személyesen találkoztak volna.

Tiéd a szívem! – Te vagy a fény az életemben!

4. “Az osztálytársam rajzolta ezt a képet a 7. osztály első napján. Akkor még el sem tudtuk volna képzelni, hogy főiskolán randizni fogunk.”

3. Mikor Britney elkezdett dolgozni egy üzletben, egy fiú mellett dolgozott. Ők ketten rengeteg időt töltöttek chateléssel, mielőtt rájöttek, hogy kollégák. Így kezdődött a szerelmük.

2. “Azt hittük, hogy egy online randioldalon találkoztunk. Valójában már 25 évvel korábban találkoztunk az óvodában.”

1. Számos epilepsziás roham után, melyek teljesen kitörölték Jessica emlékeit, a barátja, Richard arra törekedett, hogy a lány újra belé szeressen.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét