22 sztár, akinek az öltözékét a királyi család tagjai inspirálták, és mi mindkettőt imádjuk

0

A királyi család tagjai nemcsak minket inspirálnak, hanem a sztárokat is. Számos olyan ruha van, amit láttunk a hercegnőkön, hercegnéken, majd évekkel később a sztárokon is.

20 olyan ruhát mutatunk, amit látván te is eltűnődsz, kin mutatott jobban.

1. Diana hercegné és Marisa Tomei

Diana mindenki figyelmét felkeltette, mikor ezt a Catherine Walker által tervezett, piros és rózsaszín estélyit viselte 1988 júniusában. Marisa Tomeit egy ehhez nagyon hasonló ruhában láthattuk 2019-ben, az Emmy-díj-átadón.

2. Diana hercegné és Brie Larson

2 filmbemutató, 30 év különbség, hasonló ruha. Diana hercegné 1989-ben viselte ezt a flitteres ruhát Londonban, a színésznő Brie Larson pedig egy hozzá igen hasonlót vett fel 2019-ben Londonban.

3. Kate Middleton és Sienna Miller

2015 októberében a cambridge-i hercegné egy gálára vette fel ezt a virágmintás ruhát. Egy nappal később Sienna Miller egy hasonló ruhában jelent meg Az ételművész című film premierjén.

4. Meghan Markle és Cariad Lloyd

Egy sporteseményen 2018 áprilisában Meghan ezt a zöld, virágos ruhát viselte, fölötte egy fekete blézerrel. A következő napon ugyanezt a ruhát lehetett látni Cariad Lloyd színésznőn egy díjkiosztón.

5. Diana hercegné és Dakota Fanning

A fehér ruhát Dakota Fanning 2018-ban New Yorkban vette fel egy eseményre. Nagyon emlékeztet arra a Versace ruhára, amit 1995-ben Diana hercegné viselt egy olaszországi koncerten.

6. II. Erzsébet királynő és Blake Lively

A neonszínű kabátot 2018-ban egy kerti partira vette fel a királynő. Néhány hónappal később Blake Lively New Yorkban egy ugyanilyen rikító színű szettben jelent meg.

7. Mária dán királyi hercegné és Sarah Paulson

A hercegné ezt az elegáns, kék estélyit egy díjátadón viselte 2014-ben Berlinben. Egy évvel később Sarah Paulson vett fel egy nagyon hasonló ruhát az Emmy-díj-átadóra, és szintén meghódította vele a vörös szőnyeget.

8. Charléne monacói hercegné és Tina Fey

A hercegnén 2013-ban láthattuk ezt a Ralph Lauren ruhát. Tina Fey pedig az Oscar-gálán jelent meg egy hasonló estélyiben 2016-ban.

9. Diana hercegné és Lady Kitty Spencer

A híres Christina Stambolian ruha – amit Diana hercegné viselt 1994-ben – inspirálta évekkel később a hercegné unokahúgát. Lady Kitty Spencer 2017-ben viselte ezt egy jótékonysági rendezvényen.

10. Kate Middleton és Drew Barrymore

2016. április 14-én vette fel a hercegné ezt a Tory Burch ruhát Bhutánban. Csupán néhány órával később Drew Barrymore egy ugyanilyen ruhában jelent meg egy New York-i eseményen.

11. Meghan Markle és Amanda Peet

2019-ben, mikor látogatást tettek Marokkóban, Meghan ezt a hosszú, kék ruhát vette fel. Néhány hónappal később New Yorkban láthattuk nagyon hasonlóban Amanda Peetet a Trónok harca premierjén.

12. Diana hercegné és Lili Reinhart

1985-ben a James Bond premierjén jelent meg Diana ebben az ezüst estélyiben. 2018-ban Lili Reinhart is egy ezüst ruhát választott, ami bár elöl rövid volt, mégis azonos hatást keltett.

13. Kate Middleton és Serena Williams

2017-ben viselte a hercegné ezt a natúr színű ruhát a kalappal. Serena Williams egy ehhez nagyon hasonló ruhában jelent meg 2018-ban Meghan és Harry esküvőjén.

14. Meghan Markle és Victoria Beckham

2019 márciusában, a Nemzetközösség napján láthattuk Meghant ebben a fehér ruhában, amit fehér blézerrel és fehér kalappal egészített ki. Ugyanabban az évben, júniusban Victoria Beckham viselt egy hasonló darabot Spanyolországban egy esküvőn, de ő nem vett fel hozzá kiegészítőket.

15. Diana hercegné és Jennifer Aniston

A hosszú, fekete estélyit Aniston 2020 januárjában a Golden Globe-díj-átadóra vette fel. Ezzel felidézte Diana hercegné emlékét, aki 1981-ben, a Károly herceggel történt eljegyzésének bejelentésekor viselt nagyon hasonló ruhát.

16. Kate Middleton és Melanie Griffith

2016 júliusának elején a hercegné ebben a fehér színű, váll nélküli, Barbara Casasola által tervezett ruhában jelent meg. Július végén pedig Melanie Griffith Beverly Hillsben viselt ilyen ruhát, csak feketében.

17. Diana hercegné és Emily Ratajkowski

1996-ban Londonban jelent meg Diana ebben a sötétkék, fehér csíkos kabátruhában. Emily Ratajkowskin pedig 2018-ban láthattuk a szinte pontos másolatát.

18. Kate Middleton és Angelina Jolie

2015 októberének végén Kate Middleton a Spectre – A fantom visszatér című film bemutatójára választotta ezt a világoskék ruhát. Néhány nappal később, november elején Angelina Jolie vett fel egy hasonlót A tengernél című film premierjére.

19. Diana hercegné és Zoë Kravitz

1991-ben Diana hercegné egy filmbemutatóra vette fel az elegáns, pántos ruhát. 2016-ban Zoë Kravitz pedig egy olyan darabot viselt, ami nagyon emlékeztetett a hercegné ruhájára.

20. Kate Middleton és Rita Ora

A hercegné újra divatba hozta a fejpántokat, amik korábban alap kiegészítőnek számítottak. Most már a sztárok is szívesen viselik, mint például Rita Ora a 2018-as Fashion Awards-on.

21. Diana hercegné és Priyanka Chopra

1987-ben a Cannes-i Filmfesztiválon jelent meg a hercegné a világoskék estélyiben. Ez volt az egyik legelegánsabb ruhája. Sok évvel később Priyanka Chopra szintén a filmfesztiválra választott egy nagyon hasonló ruhát, csak fehér színben.

22. Diana hercegné és Mandy Moore

1989-ben Diana Kuvaitba látogatott, ez alkalomból vette fel a Catherine Walker ruhát. 30 évvel később Mandy Moore viselt egy hasonló, piros-rózsaszín ruhát a 71. Emmy-díj-átadón.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét