“22 éves vagyok, és otthagytam a munkámat, hogy a férjemet szolgáljam. A trollok szerint úgy élek, mint egy nagymama.”

0

Aria Lewis egy 22 éves nő, aki egy nagyi életét éli. Legalábbis az internetes trollok így vélik, de a fiatal nő egészen mást gondol az életéről. Aria sikeres fotós karrierjét adta fel, hogy háztartásbeli feleség legyen, és most az a hivatása, hogy “alárendeli magát a férjének”. Aria története tele van olyasmivel, amit sokan sokkolónak találhatnak, de a nő kiáll a döntése mellett, és komoly érvekkel szolgál.

Aria szerint az otthonteremtés az ő igazi hivatása.

A 22 éves Aria Lewis Észak-Karolinában nőtt fel. Esküvői fotósként nagyon ígéretes karrierje volt, ám egyszer csak úgy döntött, otthagyja az állását és feladja ambícióit, hogy háztartásbeli legyen, miután férjhez ment.

Aria, aki gyermekkorában magántanuló volt, most TikTokra gyárt tartalmakat, ahol jelenleg több mint 30.000 követője van. Videókat oszt meg háziasszonyi rutinjairól, kiegészítve őket az életmódjáról alkotott gondolatokkal. Mindig nagyon sok kommentet kap a követőktől, akiket néha sokkol, hogy hogyan él a fiatal nő.

Ariának sok a dolga, és egyedi az élethez való hozzáállása.

Aria 18 évesen ment férjhez, párja pedig 24 éves volt akkor. A korkülönbség miatt sokszor azt hitték, ő a férfi lánya. Aria most háztartásbeli feleség, aki állítja, párja fáradhatatlanul gondoskodik róla, ezért természetes számára, hogy szívesen szenteli életét a férjének való alávetettségnek. Ebbe beletartozik a főzés, az otthonuk takarítása és a kerti munkák elvégzése is.

A fiatal nő nem is titkolja, hogy “alárendeli magát” férjének, és hagyja, hogy ő irányítson. Nem nyaggatja, mindenben követi párja véleményét. Ilyen körülmények közt várható volt, hogy Aria előbb-utóbb negatív kommenteket és kritikákat fog kapni, és kénytelen lesz a trollok kéretlen megjegyzéseivel szembesülni.

A trollok gúnyneveket aggatnak rá és kritizálják, de ő nem törődik ezzel.

A trollok mindig ott vannak Aria bejegyzései alatt. Leírják neki, hogy változtatnia kellene a gondolkodásmódján és az életmódján, valamint különféle gúnyneveket aggatnak rá. Azt is írták már neki, hogy olyan, mintha 60 éves lenne, és nagyinak is nevezték. Ám Ariát nem hozzák zavarba a kritikák.

Türelmesen elmagyarázza, hogy ők olyan pár, akik tartják a hagyományos szerepeket, és kitart amellett, hogy ez a lehető legjobb döntés a házasságuk szempontjából. Azt mondja, “hagyományos feleségnek” lenni azt jelenti, hogy alárendeled magad a férjednek, sok gyereket szülsz és otthon tanítod őket. Azt is hozzátette, hogy ez nem egy divat, hiszen ezt a mintát a nők az idők kezdete óta követik.

“Ami az elmúlt száz évben normális volt, az ma értéktelen és nevetséges” – mondta.

Aria őrülten szerelmes férjébe, és nem vágyik másfajta életre.

Mielőtt férjhez ment, Aria teljes munkaidőben esküvői fotósként dolgozott. Úgy gondolja, vannak esetek, mikor az a legjobb a család számára, ha a nő dolgozik, de időnként az otthonmaradás és a háztartásbeliség a legjobb választás. Meggyőződése, hogy egy házasságban a férjnek és a feleségnek a feladata meghozni a döntést a családi szerepeikről.

Aria elmondta, hogy nagyon sokan éretlennek gondolják azért, mert az otthonmaradást választotta, és most csak a házimunkával van elfoglalva, amin kívül szinte semmit sem lát a világból. Ám Aria hisz abban, hogy az otthon iránti odaadás és a testének felkészítése a várandósságra egy életre szóló küldetés számára. Ariának és férjének még nincsenek gyermekeik, de nagyon bíznak benne, hogy a közeljövőben ez változni fog.

Aria és férje között nagyon különleges a kapcsolat, tökéletesen megértik egymást.

Aria meg van győződve arról, hogy rossz évszázadba született. Andrew-hoz 18 évesen ment férjhez, és ekkor csókolták meg egymást először. Most együtt visznek egy tanyát, és még tévéjük sincs, mert Aria életben akarja tartani a nőiességet.

Mikor férjhez ment, alig várta, hogy ez történjen. A legnagyobb bánata, hogy nem ment még hamarabb férjhez. Földi gondviselőjének, védelmezőjének, szeretőnek és barátjának nevezi párját, bevallja, hogy napról napra jobban szereti őt, és házasságuk egyre csak értékesebb lesz számára.

Aria szerint sok szempontból megmaradt főnöknek még a mostani életstílusa mellett is. Még mindig üzleties gondolkodásúnak tartja magát. Az egyetlen dolog, ami változott benne, azok a prioritások. Az üzleti élet már nincs jelen a mindennapjaiban, imádja, hogy a férje és az otthonuk áll az első helyen, nem pedig a pénzkeresés iránti vágy.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét