19 praktikus tipp, hogy több mindent elérj kevesebb stresszel

0

Keményen próbálkozunk, hogy jobbá, okosabbá és erősebbé váljunk, de gyakran nem vizsgáljuk meg, hogy van-e könnyebb út. Ez nem jó így, mert gyakran léteznek kevésbé stresszes megoldások is, amik ugyanazt az eredményt biztosítják.

Ez a 19 “rövidebb út” új szintre fogja emelni a teljesítményedet. A cikk végén lévő bónusz pedig segít abban, hogy hogyan tudsz jobban kijönni az emberekkel.

19.

Ha a legolcsóbb termékeket keresed a boltban, nézd meg a felső vagy az alsó polcokat. Ezeket az árukat soha nem teszik szemmagasságba.

18.

A gyertya tovább fog tartani, ha néhány órára beteszed a fagyasztóba, mielőtt meggyújtanád.

17.

Hogy ellenőrizd a nyomtatópatron minőségét, nyomtasd ki a Google logót. Ezen az összes alapszín szerepel.

16.

Minél gyorsabban eszel, annál gyorsabban hízol. Tudósok megfigyelték, hogy azok, akik gyorsan ettek több mint 2 kilót híztak egy hónap alatt, míg azok, akik lassan fogyasztották el az ételt, csak 0,7-et.

15.

Állatkertbe mész? Vegyél fel olyan színű ruhát, mint amit a gondozók viselnek. Az állatok nem fognak félni és nem fognak elbújni előled.

14.

A banán úgy is ismert, mint a “boldogság gyümölcse”. Fogyassz egy banánt reggelire, és jobb kedvre derít, segít leküzdeni a negatív érzéseket.

13.

Az edzés előtt elfogyasztott kávé fokozza az anyagcserét, gyorsítja a zsírégetés folyamatát.

12.

Ha megcsípett egy szúnyog, helyezz egy meleg kanalat a csípésre. Ez megállítja a reakciót, és a viszketés el fog múlni.

11.

Amikor segítséget hívsz, először a tartózkodási helyedet mondd el. Az operátor már azelőtt küldeni fogja a segítséget, mielőtt letennétek a telefont.

10.

A napközbeni szundítás javítja a memóriát, és csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A 9 óránál hosszabb alvás azonban megzavarja az immunrendszer működését.

9.

A tudósok bebizonyították, hogy a görögdinnye hasonló hatást gyakorol a testben az erekre, mint a Viagra: kitágulnak és ellazulnak.

8.

Ha zenét hallgatsz edzés közben, 15%-kal több súlyt tudsz felemelni, mint általában.

7.

Amikor próbálsz visszaemlékezni valamire, szorítsd össze az öklöd. Ez fokozni fogja az agyi aktivitást, és javítja az emlék visszahívását.

6.

Ha a nem domináns kezedet használod a rutin dolgokhoz (például a fogmosáshoz), az arra készteti az agyad, hogy másképp működjön, és javítja a különböző feladatok kezelésének képességét.

5.

Ha nem tudod, hogy hogyan viselkedj hangos, rosszcsont gyerekek társaságában, gondolj rájuk úgy, mintha kis részeg emberek lennének.

4.

A hangos zenehallgatás megnyugtat, boldogabbá tesz és segít ellazulni.

3.

Ha iszol egy csésze zöld teát mielőtt aludni mennél, még alvás közben is kalóriákat fogsz égetni. A zöld tea gyorsítja az anyagcserét is.

2.

Nem tudsz elaludni? Próbáld ki a 4-7-8 légzéstechnikát. Végy egy nagy levegőt az orrodon keresztül miközben elszámolsz 4-ig, tartsd benn, míg elszámolsz 7-ig, és fújd ki lassan a szádon keresztül 8-ig való számolás közben. Ismételd meg 4-szer.

1.

Amikor nyugtalan vagy, egyél egy adag zsírszegény joghurtot vagy 2 kanál diót. Ezek aminosavakat tartalmaznak, és segítenek, hogy megnyugodj.

Ha szeretnéd tudni, hogy mások hogyan vélekednek rólad, olvass a testbeszédükből. A keresztbe tett karok és lábak védekező állapotot és kétkedést közvetítenek. A “nyitott pózok” pozitív hozzáállást mutatnak.

Te milyen trükkökkel teszed könnyebbé a mindennapokat? Oszd meg velünk!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét