19 fotó családi albumokból, melyektől elárasztanak az érzelmek

0

A családi archívum a pozitív érzelmek kimeríthetetlen forrása. A képek lehetnek meghatóak, néha túl komolyak vagy épp ellenkezőleg, túl gondtalanok. A képeken látható személyek átlagos férfiak és nők, akik úgy döntöttek, hogy megosztanak valami nagyon személyeset a világgal azért, hogy mindig emlékezzünk rá, hogy a család a szeretetről, tiszteletről és a mosolyokról szól. Ezek erős érzelmek, gyermeki csínyek és véletlen találkozások pillanatai, amiket lencsevégre kaptak.

A cikk végén megismerheted Luke megható történetét, akinek a találkozása a jövőbeli családjával látszólag meg volt írva a csillagokban.

“Apa és én mindig együtt szoktunk turmixot inni. A lányom és én az első turmixon osztozunk.”

“Nem tudja, de 26 évesen ez az egyetlen dolog, ami soha nem hagyta el a hátizsákomat. Szeretlek anya.”

“Kedves Alex! Gratulálok! Micsoda izgalmas nap! Az első napod egyetemi hallgatóként! Nagyon büszke vagyok rád. Ránézek a remek fiatalemberre, akivé váltál, és azon tűnődöm, hogy hova tűnt az elmúlt 18 év. Különleges gyerek vagy (igen, mindig a gyermekem maradsz), és jobban szeretlek, mint amennyire el tudod képzelni. Érezd jól magad az egyetemen! Szeretlek, anya”

“A nagyanyám és a nagyapám egymásnak öltöztek az 1940-es években.”

“A csodálatos szüleim 6 órán keresztül vigyáztak a lányomra, így először volt időm magamra, mióta a lányom megszületett. Miután lefektettem, ezt láttam a nappaliban.”

“A 7 éves kislány, akit 4 éve mentettem meg, ilyen türelmesen vár, míg a 79 éves nagymamám megjavítja a kedvenc játékát.”

“A nagyapám (született 1919-ben) tartja a fiamat (született 2019-ben).”

“Nagyapám a nagyanyám nyakában. Valamikor az 1940-es években.”

“Ma töltöttem be a 29-et, de azt kívánom, hogy bárcsak vissza tudnék menni 1994-be újra, és csak elaludnék a babzsákfotelemben, miután megnéztem a Power Rangerst.”

“A nagyapám hatalmas tököket szokott termeszteni nekünk Halloweenre, és 4 órát vezetni, hogy elhozza oda, ahol élünk, így mindig nekünk voltak a legszuperebb töklámpásaink.”

“A másik szobában voltam, és hallottam, ahogy a barátom magyarázza a játékot valakinek. A hangjából ítélve nagyon izgatott volt, de senki más nem volt a lakásban. Amikor visszamentem abba a szobába, ezt láttam.”

“Én és a legjobb barátom 1958-ban, egy meleg nyári napon Wichitában, Kansasben.”

“Anya engem tart, miközben írja a diplomamunkáját a Macintosh Classic II-n (1991).”

“Az ovis szerelmem mellett ülök 1986-ban, hálaadáskor. 18 évvel később összeházasodtunk.”

“Remélhetően mindannyian találunk valakit, aki annyira szeret minket, mint amennyire én imádom ezt a tortát.”

“Anya ‘élete szerelmével’, mielőtt megszülettem.”

“A családban mindenkinek van egy pár ‘papucsa’ a 93 éves nagymamámtól. Hosszú ideje együtt vagyunk a barátommal, és ma ő is kapott egyet. Üdv a családban!”

“A férjem azt hitte, hogy szeretne egy ölelést. Lassan nyúlt a nyalóka felé, és kikapta a férjem szájából. Mindketten jót nevettünk.”

“Az akkori barátnőm első napja az Egyesült Államokban, miután eljött Ausztriából, hogy velem lehessen. Ez a fotó 25 éve készült, és az elmúlt 22 évben a feleségem volt.”

A 19 éves Rakhi Dutta a mája 65%-át a súlyos májbetegségben szenvedő apjának adományozta anélkül, hogy gondolt volna a hegekre, fájdalomra vagy bármilyen jövőbeli fenyegetésre. Egy lány szeretete az apja iránt mindig különleges.

Bónusz: “Megvagy, pajti! Örökre. Te és én.”

Ez egy fotó egy kutyáról, akit örökbe fogadtak. Őt és még 3 testvérét az utcán találták. Miután az állatorvos megvizsgálta őket, Star Wars szereplőkről nevezték el őket és egy menhelyen éltek. A jövőbeli gazdi első látásra beleszeretett a kutyába, és miután kiderült, hogy a kutya neve Luke Skywalker, megértették, hogy őket egymásnak szánta a sors. Így lelt Luke otthonra és szerető családra.

Szerinted mi a család boldogságának titka? Oszd meg a gondolataidat kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét