19 emlékezetes ruha és kiegészítő, ami ellopta a show-t a vörös szőnyegen

0

Aki szereti a divatot, pontosan tudja, hogy a legapróbb részlet is számít. Főleg, ha különleges megjelenésről van szó, például egy Oscar-díj-átadóról. Ilyenkor nem elég egy látványos körömlakk vagy egy kevésbé hagyományos kiegészítő. Valami extrára van szükség ahhoz, hogy az összhatás a lehető legegyedibb legyen.

A divathoz értő sztárok nagy élvezettel emelik új szintre a kinézetüket a vörös szőnyegen, odafigyelve a legapróbb részletre is.

19. Észrevetted már, hogy Lucy Boynton mindig milyen stílusos a hajválasztékát tekintve is?

18. Cynthia Erivo körmei igazi mesterművek. Van Gogh festménye, a Csillagos éj inspirálta őket.

17. Ki ne szeretne annyira stílusos lenni, mint Serena Williams kisujja? A többiről ne is beszéljünk, csak a kisujjáról. Hihetetlen gyűrű!

16. Emlékszel, mikor divat volt pillangókat a hajba tűzni? Saoirse Ronan ezt emelte új szintre.

15. Mióta Blake Shelton megismerte Gwen Stefanit, azóta kagylókat gyűjt. Közülük néhányat felhasználtak ehhez a gyönyörű ruhához. A szerelem csodás dolog!

14. Miért viselnél medálokat a nyakláncodon, ha azt is teheted, amit Elle Fanning? A színésznő az eredetiségét bizonyította az elképesztő körmeivel.

13. Billy Porter mindig látványosan öltözködik, és élő bizonyítéka annak, hogy az apró részletek igenis számítanak a vörös szőnyegen.

12. Az összepasszoló táska és cipő már a múlté. Jason Momoa saját stílust teremtett az összeillő táskával és hajgumival. Ezek nagyon jól néztek ki a rózsaszínes öltönyével.

11. Yara Shahidi szemsminkje jelentéssel bír. A kristályok, amiket a Met-gálán viselt, a Vízöntőt szimbolizálták, ami az ő csillagjegye.

10. A stílus a részletekben és a kreativitásban rejlik. Szeretnéd, hogy a táskád menőbb és színesebb legyen? Akkor tégy úgy, mint Lilly Singh, és pakold tele színes cukorkákkal.

9. Messziről egy közönséges biztosítótűnek látszik. De ha megnézed közelebbről, látni fogod a C és D betűket, a Christian Dior kezdőbetűit. Elegáns, igaz?

8. Lizzo úgy tud megjelenni, mint senki más. Ha nem lenne elég a csoki inspirálta ruha, a körmeit és a táskáját is érdemes megnézni.

7. Talán felmerül benned a kérdés, hogy mégis ki veszi észre a sztárok ujjának oldalán lévő strasszokat. Mindenki, aki alaposan megfigyeli Gemma Chan összeállítását.

6. Kristen Stewart megmutatta, hogyan lehet kreatívnak lenni a szemöldök tekintetében is.

5. Akik figyelnek a részletekre, azoknak minden egyes kő számít. Ez pedig különösen igaz Janelle Monáe ruháját elnézve. Több mint 168.000 kristályt viselt magán.

4. Zendaya olyan gyönyörű, hogy még hintóra sincs szüksége ahhoz, hogy tudjuk róla, hogy ő egy igazi hercegnő. De azért ez a hintós kis táska cuki, ugye?

3. Lady Gaga szempillái az arisztokratikus előkelőséget szimbolizálják. Nem meglepő, hogy aranyfóliából készültek.

2. Aki olyan extravagáns megjelenést szeretne magának, mint Katy Perry, tartsa szem előtt, hogy az adott stílushoz tetőtől talpig tartania kell magát.

1. Feltűnt, hogy Billie Eilish körmei mennyire passzolnak a ruhájához? Ez a részlet szuper divatos.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét