18 pár, akik bizonyítják, hogy a szerelem jobbá teszi az embereket

0
796

Kövess a Facebookon!


Azt mondják, a külső mit sem számít, ha szeretsz valakit. Amikor az érzelmek a tetőfokon lángolnak, sok pár tesz fogadalmat egymásnak, hogy jóban-rosszban és örökké szeretni fogják egymást. De készen állsz arra is, hogy jobb ember legyél a párodért?

A következő összeállításban szereplő párok saját példájukkal bizonyítják, hogy semmi sem lehetetlen, ha együtt dolgoztok a céljaitokért.

1. Egy hihetetlen átalakulás története két fotón. A képek között 3 év különbség van.

2. Danny és Lexi közel 200 kg-ot fogytak 1 év alatt. Súlyuk összesen majdnem 350 kg volt, amikor összeházasodtak, és ez egyáltalán nem érdekelte őket. Nem sokkal később azonban rájöttek, hogy ha nem fogynak le, nem lehet gyerekük. Az eredményeik lenyűgözőek!

3. Ez a pár 1 év alatt került tökéletes fizikai állapotba. Nem mellékes, hogy jó 10 évvel fiatalabbnak is néznek ki most. Mindezt pedig egy újévi fogadalom miatt tették.

4. Ez a pár teljesen megváltoztatta az életét 2 év alatt. Nem sikerülhetett volna nekik, ha nem támogatták volna egymást az úton.

5. 2013-ban ez a pár úgy döntött, hogy itt az ideje egészségesen élni. 1 év múlva már 150 kilóval könnyebben fantasztikusan néznek ki.

6. Ők az esküvőjük előtt hozták magukat szuper formába. Az biztos, hogy a megszokottnál jóval több bókot zsebelhettek be a nagy napon.

7. Ez a pár olyan életkorban döntött a fogyás mellett, amikor a legtöbb embert már nem érdekli a súlya. Együtt 60 kilótól szabadultak meg kevesebb, mint 1 év alatt.

8. Haley Smith egész életében imádta az édességeket. De miután a barátja megkérte a kezét, megígérte, hogy változtatni fog. 6 hónap múlva szinte fel sem lehetett ismerni.

9. Van, hogy a párok az esküvőjük után fogynak, nem pedig híznak. A két fotó között a különbség 150 kg.

10. Számukra a legnehezebb volt legyőzni az étvágyat és felhagyni a rossz táplálkozási szokásokkal. De az eredmények azt mutatják, hogy érdemes volt küzdeni. Összesen több mint 220 kilót adtak le 2 év alatt.

11. Nehéz felismerni, hogy a két fotón ugyanaz a pár látható. Felhagytak a rossz szokásaikkal, mint az alkohol és az éjszakai nassolások, és elkezdtek rendszeresen sportolni. A férfi 50 kilót adott le párja támogatásával, akinek szintén előnyére vált az új, egészséges életmód.

12. Ez a férfi nagyon boldog, hogy a párjának sikerült véghez vinni a nehéz küzdelmet a tökéletes test eléréséig.

13. Ki mondta, hogy két gyerek után nem lehet lefogyni? Ez a pár bebizonyította ennek az ellenkezőjét azzal, hogy együtt leadtak összesen 50 kg-ot.

14. Ennek a párnak a még csak rövid ideje tartó kapcsolatukban sikerült leadni együtt 150 kilót. Ez az extrém mértékű fogyás azonban sajnos rengeteg lógó bőrt hagyott maga után. Most adományt gyűjtenek a bőreltávolító műtétjükre.

15. Mikor megismerték egymást, messze voltak a tökéletes alaktól. De együtt tudtak változtatni. A szerelem tényleg varázslatos dolgokra képes.

16. Nem egyszerűen lefogytak, hanem profi sportolóvá váltak. Az eredményeikre annál inkább büszkék lehetnek, hogy mindezt gyermekük születése után érték el.

17. A két kép között 3 év telt el. Összesen 100 kilóval lettek könnyebbek.

18. A céljaid eléréséhez a legfontosabb, hogy légy kitartó és soha ne add fel.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét