18 megható pillanat a családi életből, ami minden szónál jobban leírja a szeretetet

0
402

Kövess a Facebookon!


Az otthon egy olyan hely, ahol körülvesz a gondoskodás, a meghittség és a megértés a rokonoktól. Mindannyiunk emlékeiben élnek olyan különleges pillanatok, amelyek miatt nagyon becsüljük a családtagjainkat. Vannak, akik együtt viselnek biciklis sisakokat, mások tortát sütnek, amely nem tökéletes, de nagyon különleges.

Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy könnyű boldoggá tenni a szeretteinket.

1. “Minden reggel apa madáreledelt szór el az udvaron, hogy anya erre a látványra ébredjen.”

2. “Minden alkalommal, amikor a vőlegényem olyan dalt hall a munkahelyén, amiről azt gondolja, hogy tetszene nekem, leírja egy darab papírra, hogy nekem adhassa, ha hazaér.”

3. “Ő az én dédanyám a 98. születésnapján. A családom állandóan aprópénzt hoz neki, mert imádja betenni azt a malacperselybe. Nos, az idén papírpénzt kapott a perselybe. Nézd az arcát! Csodálatos!”

4. “Apa baleseti helyszínelő volt. 3 éves voltam ezen a képet, ami karácsony napján készült. Egy végzetes autóbalesetnél kellett töltenie a napot, ahol meghalt 2 gyermek. Csak ma tudtam meg.”

5. “Örülök, hogy jól kijönnek egymással.”

6. “Újdonsült szingli anyaként úgy gondoltam, hogy hasznát vennénk egy harmadik családtagnak. Az első úton hazafelé tudtam, hogy jó ötlet volt.”

7. “Még mindig ez a kedvenc családi fotóm mióta hazahoztuk a mi kis csöppségünket.”

8. “Karácsonyra a feleségem kapott egy felvételt az 1973-as karácsonyról, az utolsó évből, amikor a nagymamája még élt, mielőtt a mellrák elragadta őt. A feleségem 1976-ban született. Ez az első alkalom, hogy hallja a nagymamája hangját.”

9. “A 6 hónapos iker lányaim közül az egyik megtanulta, hogy hogyan kell integetni… Most csak ezt csinálja.”

10. “A fiam izgatott volt, hogy megtalálta az apukáját az új LEGO készletében.”

11. Azt mondta az anyukájának, hogy “Köszönöm, hogy örökbe fogadtuk ezeket a cicákat! Ők a legjobbak!”

12. “Ő itt az én feleségem, aki úgy gondolta, hogy meglep engem azzal, hogy lekaparja a havat az autómról egy 12 órás éjszakai műszak után a kórházban. Szerencsés fickó vagyok.”

13. “A nagyanyám nemrég halt meg, és anya ezt a kártyát találta a házában. 10 centet adtam neki a szülinapján, amikor 2 éves voltam, ő pedig beragasztotta egy kártyába, és egész életében megtartotta.”

Születésnap, 1991
Matthew-tól, 2 éves

14. “A nagyapám néhány hónapja halt meg. Azóta ma mentem el először hozzájuk, és így van felakasztva az esküvői ruhájuk a házukban. Ez az igaz szerelem.”

15. A kisbabájának fejformáló sisakot kell viselnie, ezért most az egész család sisakot visel.

16. “A nagyapám és az ő öreg barátja, Wynton, dacolnak a hideggel.”

17. “Apa és én újrateremtettünk egy gyengéd pillanatot 34 évvel később.”

18. “Anya 44 évig sütött tortát nekem a születésnapomra. 2 hónappal ezelőtt elhunyt, így apa minden tőle telhetőt megtett, és ezt készítette.”

Melyik kép volt rád olyan nagy hatással, hogy alig várod, hogy hazaérj ma este?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét