18 híresség, akikről nem is gondoltuk volna, hogy rokonok

0

Néhány hírességet nemcsak a közös munka és a rajongók milliói kötnek össze, hanem valódi rokoni szálak is. Tudtad, hogy Melanie Griffith Dakota Johnson édesanyja? Vagy hogy Julia Roberts Emma Roberts nagynénje?

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt, és most lehetőséget kínálunk, hogy többet megtudj a világsztárok családjáról.

1. Steven Spielberg Drew Barrymore keresztapja.

Drew keresztszülei a rendező, Steven Spielberg és a színésznő, Sophia Loren. Ráadásul Drew a keresztapjának köszönhetően ma már híres színésznő. 6 éves korában Gertie-t alakította Spielberg E.T. – A földönkívüli című filmjében. Ez a szerep tette híressé.

2. Phil Collins Lily Collins édesapja.

A Golden Globe-jelölt és a Tükröm, tükröm sztárja, Lily Collins kiemelkedő tehetségének és szépségének köszönhetően lett színésznő. Valószínűleg egyetértesz azzal, hogy kicsit úgy néz ki, mint Audrey Hepburn. És lehet, hogy kapott egy kis segítséget az édesapjától, aki számos Grammy- és Oscar-díjat elnyert. Tehetségét az édesapjától, szépségét az édesanyjától örökölte.

3. Kate Middleton és Guy Ritchie negyed-unokatestvérek.

Az ikonikus rendező, Guy Ritchie, akinek a nevéhez fűződik A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, valamint az Arthur király – A kard legendája, meghívót kapott Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére, mint vendég a menyasszony részéről. A rokonság 2 évszázadra nyúlik vissza. De mindezek ellenére Kate és Guy mindketten jól tudják, hogy ők távoli rokonok.

4. Rob Schneider Elle King édesapja.

A színész, Rob Schneider úgy gondolja, hogy minden embernek be kell bizonyítania, hogy jó valamiben, és amit elért, azt önállóan érte el. Éppen ezért nem szeret kezeskedni a lányáért. A lánya pedig egyetért vele ebben. Elle King úgy döntött, hogy nem humorista lesz, hanem énekes, és már ki is adta az első albumát.

5. Julia Roberts Emma Roberts nagynénje.

Arra, hogy Emma Roberts ezt a pályát választotta, hatással volt a nagynénje, Julia Roberts. Emma édesanyja azt akarta, hogy a lányának normális gyermekkora legyen, aminek semmi köze nincs a filmezéshez. De Emma az összes szabadidejét azzal töltötte, hogy Julia Roberts alakításait nézte. 2010-ben pedig láthattuk őket együtt játszani a Valentin nap című filmben.

6. Melanie Griffith Dakota Johnson édesanyja.

Dakota Johnson színész családba született. Édesapja Don Johnson, édesanyja pedig Melanie Griffith. Dakota Tippi Hedren színésznő unokája is. Szülei válását követően mostohaapja Antonio Banderas lett. Ennyi színésszel és színésznővel a rokonok között nehéz is lenne elképzelni, hogy Dakota nem ezt a hivatást választja.

7. Thomas Brodie-Sangster Hugh Grant másod-unokatestvére.

Thomas karrierje is valószínűleg a születése előtt el volt rendeltetve. Édesanyja játszott néhány TV-sorozatban a BBC-n, édesapja pedig, aki zenész, részt vett Az oroszlánkirály című musicalben. De nem ők a Trónok harca sztárjának leghíresebb rokonai. Kiderült, hogy Thomas másod-unokatestvére Hugh Grant.

8. Tony Curtis Jamie Lee Curtis édesapja.

Jamie Lee Curtis szintén híres színészek alkotta családba született. Édesapja Tony Curtis, édesanyja pedig Janet Leigh. Sokak meglepetésére, Jamie nem tervezte azt, hogy ugyanazzal fog foglalkozni, mint a szülei, és elkezdett a University of the Pacificre járni. De a gének érvényesültek, és az első szemeszter után a kétszeres Golden Globe-díjas Jamie a színészkedést választotta.

9. Beyoncé és Bianca Lawson mostohatestvérek.

Nem is olyan rég Beyoncé családja egy kissé átalakult: Bianca Lawson az énekes mostohatestvére, valamint Jay-Z és Solange rokona lett. Bianca azóta a család tagja, hogy az édesapja, Richard Lawson feleségül vette Tina Knowles-t, Beyoncé édesanyját.

Ismersz hasonló rokoni szálakat más színészekkel kapcsolatban is? Mondd el egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét