18 fotó, ami megmutatja, hogy milyen mély és vicces lehet a testvérek közötti kapcsolat

0
196

Az élet testvérrel azt jelenti, hogy van valaki, akivel meg kell osztanod a csokit, akivel meg kell küzdened a kedvenc játékodért, és akiről azt gondolod, hogy “anya őt jobban szereti”. Ha testvér mellett nősz fel, akkor megtanulod, hogy mi a felelősség és a kompromisszum. Ugyanakkor az is igaz, hogy van egy olyan személy, aki mindig támogat téged.

A következő összeállításban szereplő emberek nagyon jól tudják, hogy ha van testvéred, az lehet jó móka, lehet bonyolult dolog, de semmiképp nem unalmas. Ennek fényében mi is örömmel gondoltunk vissza a kellemes gyermekkori emlékekre.

1. “A barátom 6 éves lánya felöltöztette az 1 éves testvérét, és nagyon büszke a művére.”

2. “A fiam először látja az újszülött húgát.”

3. Nem mindig könnyű idősebb testvérnek lenni.

4. “Amikor nem akarok segíteni az öcsémnek levetkőzni, ezt csinálja.”

5. “Az öcsém lusta volt összepakolni a Monopolyt, ezért a kukába dobta.”

6. “A tesóm … ELKÉNYEZTETETT. A kis galériájává alakították a szobámat.”

7. Azonban, mikor a testvéred nem elég idős, azt az előnyödre fordíthatod.

8. “Sokan azt gondolják, hogy matematikus vagyok, pedig nem. A π-nap, március 14. az a nap, amikor a testvéremet és engem örökbe fogadtak. Örültünk, hogy együtt kerültünk egy ilyen csodálatos családhoz.”

9. “A szuper nővérem egyszer szentelt rám egy kis figyelmet, és beengedett a szobájába. Begöndörítette a hajamat, és hallgattuk a kazettáit. Azt gondoltam, hogy jól nézek ki. Jó nap volt.”

10. A nagy tesó átöleli a húgát és énekel neki.

11. Idővel a kapcsolatok csak erősebbek lesznek.

12. “A férjem karácsony után hagyott el. Az életem kész káosz volt, és a tesóm szobájába költöztem be. Nem sok, de megpróbáltam otthonossá varázsolni.”

13. “A mama (jobb oldalon) és a testvére meglátogattak minket. Ők mindig nagyon közel álltak egymáshoz. Ugyanolyan ruhában jöttek.”

14. “4 évvel ezelőtt abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy csontvelődonor lehettem a testvéremnek, akinek negyedszer volt 4-es stádiumú rákja. Most ünnepeljük a 4 éves RÁKMENTESSÉGET!”

15. A kapcsolatok viccesebbek is lesznek.

16. “Most tudtam meg, hogy nagybácsi leszek. A tesóm nem volt boldog, amikor meglátta az én értelmezésemet a fejjel lefelé fordított ultrahangfelvételről.”

17. “A feleségem és a testvére a Stanley Kubrick-kiállításon.”

18. “Amikor a szüleim összeházasodtak, le kellett térdelniük az oltárnál, és apám tudta nélkül a bátyja ezt írta a cipője talpára. Aznap korábban a nagybátyám kedvesen felajánlotta, hogy kifényesíti a cipőjét. Anya családja egy kicsit konzervatívabb és közönyösebb volt, de apa családja harsogva nevetett.”

Közted és a testvéreid között milyen vicces dolgok történtek? Milyen gyakran látogatjátok meg egymást?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét