“18 éves vagyok, a párom 60. A szívünk ugyanazt a nyelvet beszéli a generációs különbségek ellenére.”

0

A közösségi média korában a párkapcsolatok gyakran kerülnek a nyilvánosság szeme elé, és lesznek kritikák, megjegyzések célpontjai. A 18 éves skót fitneszinfluenszer, Keisha Louise kommentárok viharában találta magát, mikor elkezdett randizni a nála 42 évvel idősebb Dimitrios Fotisszal. Boldogságuk és közös érdeklődési köreik ellenére az internetes trollok gyorsan ítélkezésbe kezdtek szokatlan kapcsolatukat illetően.

Kapcsolatuk ledönti a sztereotípiákat.

Válaszul Keisha szembeszállt a kritikákkal, egyre többet posztolt kapcsolatukról, és bizonyította, hogy a szerelem nem ismer korhatárokat. Keisha és Dimitrios szembeszáll a társadalmi sztereotípiákkal, hiszen a korkülönbség ellenére egymásban szerelemre és társra találtak. Közös érdeklődési körük a fitnesz és a táplálkozás, ami nagy szerepet játszott a köztük lévő kapcsolat kialakulásában. TikTokon gyakran osztanak meg közös edzős videókat, melyekben megmutatják közös szenvedélyüket, másokat pedig a fitt és egészséges életmódra biztatnak.

Nem foglalkoznak a negatív véleményekkel.

A pár kapcsolatát intenzív érdeklődés övezi, idegenektől kapnak kritikákat a köztük lévő korkülönbség miatt. A trollok megszállták a videóikat, a kommentekben becsmérlő megjegyzések is előfordulnak. Bár ezeket akár figyelmen kívül is hagyhatták volna, Keisha mégis úgy döntött, üzen az őket kritizálóknak, ezért egyre több részletet árult el a kapcsolatukról, és elkezdett videókat feltölteni a hétköznapjaikról.

Számukra az életkor nem több egy számnál.

Bár a trollok megpróbálják beárnyékolni szerelmüket, Keisha és Dimitrios támogatókat is talált az online közösségben. Sokan osztják meg saját történetüket a nagy korkülönbségekről, bizonyítva, hogy a szerelmet a társadalmi normák nem korlátozhatják. Keisha követői dicsérik a kapcsolatukat, és hangsúlyozzák, hogy a szerelmet nem határolhatja be az életkor, másokat is arra biztatnak, hogy legyenek nyitottabbak ez irányban.

Az egyik kommentben ez olvasható: “Ez a legcukibb, ez az igaz szerelem, az életkor csak egy szám. Az embereknek nem szabadna ítélkezniük. Ha te boldog vagy, akkor boldog vagy.” Keisha válaszolva erre a kommentre kifejezte háláját, és megerősítette, hogy mennyire szereti Dimitriost: “Ez a férfi olyan szerelmet mutatott nekem, amit még senki más, és úgy bánik velem, ahogy bánni kell. Már két éve, és még sosem éreztem ennél nagyobb biztonságot.”

Egy másik kommentelő azt írta: “Amíg mindketten boldogok vagytok, ne törődj azzal, mit mondanak mások. Ez imádni való. Mindketten boldognak tűntök.” Erre Keisha így válaszolt: “Nagyobb szerelmet és megbecsülést nem éreztem még, mint ezzel a férfival. 2 éve már, és még mindig úgy szeretem, mint mikor megismerkedtünk.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét