18 alkalom, amikor azt mondtuk: “Nem sírok, csak a hagyma…”

0

Egy megható történetet olvasunk, vagy látunk egy szívszorító képet, és a szemünk máris könnyel telik meg. A hagymát régóta szokták ilyenkor bűnbaknak mondani, mikor meghatódunk valamin, de titkolni akarjuk, hogy miért könnyezünk. Az érzelmeink tesznek minket emberré, és ezek miatt tudnak megérinteni mások történetei.

Olyan pillanatok következnek, melyek megmelengetik majd a szívedet, és emlékeztetnek arra, hogy a szeretetet millió és egy módon ki lehet mutatn.

1. “Ezt egy taxiban láttam.”

Kedves Apa! Köszönöm, hogy olyan keményen dolgozol értünk. Nagyon szeretlek. Szeretettel Resi

2. “Anyukám minden egyes Marvel-filmet megnézett velem, de idén januárban elhunyt. Ezért elhoztam a ‘szemeit’ az új Dr. Strange filmre.”

3. “Karácsonyra a feleségem kapott egy 1973-as karácsonyi felvételt. A nagymamája utolsó karácsonya volt ez, mielőtt elhunyt. A feleségem 1976-ban született. Ez volt az első alkalom, hogy hallhatta a nagymamája hangját.”

4. “Az apukám még sosem készített nekem reggelit. Most kitett magáért.”

5. “A lányom talált egy fosszíliát a kertünkben. Becsomagolta nekem karácsonyi ajándéknak!”

6. “Készítettem egy pólót a nevelt lányomnak az első Jonas Brothers koncertjére. 12 éven át megőrizte!”

7. “Büszke vagyok a lányomra. A fotó 10 nappal az esküvője előtt készült. Csontvelő donor lett. Őssejtet adományozott egy leukémiás betegnek.”

8. “Ma jött világra a fiam. Tavaly kudarcba fulladt a karrierváltásom, és apám is elhunyt. Most nem tudom abbahagyni a sírást.”

9. “Egy törzsvásárlóm a múlt héten rajtakapott sírás közben. Ma bejött, és ezt adta nekem: ‘Ez is elmúlik.’”

10. “Szeretem a pisztáciát, de utálom megpucolni. A feleségemnek holnap lesz a császármetszése, ma rengeteg pisztáciát pucolt meg nekem. ‘A következő 4 napban nem láthatjuk egymást, de mikor megeszel egy szemet, eszedbe fogok jutni’ – mondta. Elsírtam magam.”

11. “A nagymamámnak és nekem ugyanakkor van a szülinapunk. 6 éve nem láttuk egymást. Most odarepültem és megleptem őt.”

12. “Arra gondoltam, jó ötlet a mellkasomra rögzíteni a kamerát, és így megpörgetni az unokahúgaimat és az unokaöcsémet. Tényleg jó ötlet volt.”

13. “A nagymamám postán küld nekem gyümölcsöt, mert terhes vagyok. Ma epret kaptam!”

14. “A fiam majdnem 3 éves, és szinte egyáltalán nem szólal meg. Ma teljesen egyedül ivott egy nyitott tetejű pohárból, és elkezdte mondani, hogy ‘anya’, amikor nem látott a nappaliból. Annyira boldog vagyok, hogy sírva fakadtam.”

15. “Nagyon büszke vagyok a 12 éves fiamra, aki reggelente 7-kor 5 dollárért viszi sétálni a szomszéd kutyáját, és átadta nekem az első nagyobb fizetését, hogy tegyem be a bankba.”

16. “Egy barátom egy hónapnyi távollét után újra találkozhatott a kutyájával. Azt hiszem, nagyon hiányoztak egymásnak.”

17. “A fiam és a cicája az első állatorvosi látogatás után. Vigasztalhatatlanul sírt, míg ki nem vettük a ketrecből. Azonnal felmászott rá, és odabújt hozzá. Ő lett az apukája.”

18. “Nevelőapa vagyok, és a 7 éves lányom sosem látott sírni, egészen a mai napig, mikor megkaptam tőle ezt az apák napi ajándékot.”

Köszönöm, hogy olyan apukám lettél, amilyennek nem lett volna muszáj lenned.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét