16 ruhás trükk, melyekkel a legegyszerűbb holmi is dizájner darabnak tűnik majd

0
4641

A legtöbb nő ismeri az érzést, mikor van egy igazán jó ruhája, de a mérete vagy stílusa miatt gyakorlatilag sosem viseli. A következő tippekkel az ilyen holmikat segítünk feldobni. Megtudhatod, hogyan lehet egy egyszerű melegítőfelsőből nőies, csinos felső, hogyan csinálhatsz egy furcsa ruhából menő topot, vagy hogyan dobhatsz fel egy unalmas pólót.

16. Bársony szalag

Kevesebb mint 15 perc alatt kidekorálhatod a pulóveredet ezzel a bájos kis kiegészítővel.

15. Színes részletek

Ha színes szalagokat ragasztasz az unalmas pólódra, egyedi darabot készíthetsz belőle.

14. Ruhából készült felső

Szinte mindenkinek van olyan ruhája, amit sosem vesz fel. Ez egy látványos példa arra, hogy készíthetsz belőle csinos felsőt.

13. Rojtok

Túl egyszerűnek találod a farmerdzsekidet? Szeretnél némi színt adni neki? Akkor ez az ötlet neked szól. Csak a dzsekire, rojtokra és egy kis türelemre lesz hozzá szükséged.

12. Trükkös hátrész

Nagyon egyszerű egy eleve csíkos mintás felsőből különleges ruhadarabot készíteni. Csak ki kell vágni minden második sávot a hátulján.

11. Hímzés

A régi farmerdzsekid újjá tud születni a hímzéstől, amit akár saját kezűleg, akár rávasalható vagy rávarrható minták segítségével is elkészíthetsz.

10. Pólóból felsőt

A régi pólódat egyszerűen átalakíthatod csinos felsővé. Semmiféle extra tudás nem kell hozzá.

9. Régi pulóverből sálat

Ha van egy régi pulóvered, amit már nem viselsz, de megválni sem tudsz tőle, keltsd új életre. Gyönyörű sálat készíthetsz belőle, amivel feldobhatod a téli szettjeidet.

8. Fodrok a szoknyára

Ha új életet szeretnél adni a régi szoknyádnak, ez az ötlet kapóra jön. A sima, díszítés nélküli szoknyákat is díszítheted ezzel a módszerrel.

7. Pompon füzér

A régi farmerodra csak egy pompon füzért kell felvarrnod, hogy menő nadrágod legyen.

6. Pólóból váll nélküli felsőt

Ha a pólódat már túl unalmasnak találod, vágd le a tetejét és szegd be. Hagyj nyílást, amin egy biztosítótű segítségével végig vezetheted a gumit, majd varrd le az egészet.

5. Díszített sapka

Nagyon divatosak a különböző motívumokkal díszített, kötött sapkák. De ha újonnan veszed, sokba is kerülnek. Viszont saját kezűleg is készíthetsz ilyet. Egy sapkára lesz szükséged hozzá, és egy gyöngyökkel vagy kövekkel díszített textil darabra.

4. Pomponokkal díszített pulóver ujjak

A régi pulóvered teljesen máshogy fog kinézni, ha az ujjaira pomponokat varrsz. Ezeket a kis kiegészítőket pedig sok üzletben és webshopban megtalálhatod.

3. Régi farmernadrágból szoknyát

Adj még egy esélyt a farmerodnak azzal, hogy divatos miniszoknyát készítesz belőle.

2. Tornacipő hímzéssel

A legmenőbb tornacipők ma azok, amiken hímzett díszítések vannak. Saját kezűleg is kidekorálhatod a cipődet, ezzel pénzt is spórolsz, de abban is biztos lehetsz, hogy sehol sem fog veled szembejönni.

1. Könyökrátét

Ha a pulóvered könyökén lett egy lyuk, nem kell kidobnod. A könyökrátéteket éppen az ilyen helyzetek megmentésére találták ki.

BÓNUSZ: 5 mód, ahogy a régi ruháidból különleges holmikat varázsolhatsz.

 

5 ways to turn old clothes into something new.👌 bit.ly/2KwfEDy

Közzétette: 5-Minute Crafts – 2018. július 4., szerda

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét