16 nő, aki megmutatta, hogy a természetes smink is mennyire meg tudja változtatni az arcot

0
3774

A természetes szépség mindig divatos, népszerűsége nem függ az éppen aktuális trendektől. A fő szabály az, hogy éppen csak annyi sminket kell felvinni, ami már hangsúlyozza az előnyös vonásokat, elrejti a hibákat, és mindezt úgy kell kivitelezni, hogy senkinek ne tűnjön fel, hogy ki vagyunk sminkelve.

Találtunk néhány nőt, akik a természetes smink elkészítésének igazi mesterei, és megosztották az előtte-utána fotóikat.

“Szerettem volna kipróbálni a természetességet ahelyett, hogy rengeteg sminket vinnék fel, hogy szép legyek. Imádom a vörös rúzst és a sötét vonalakat, de úgy éreztem, itt az ideje, hogy szeressem azt, amilyen vagyok.”

“Ilyen az én hétköznapi sminkem! A szemöldököm a legfontosabb rész, mindent megváltoztat.”

“Periorális dermatitiszem volt, ami tönkretette az önbecsülésemet. Mindig örülök, ha valaki megdicséri a külsőmet.”

“Az én 10 perces ‘no-makeup’ sminkem. 1-2 percet töltöttem a szemöldökömmel, kevesebb mint 1 percet az ajkaimmal és a szempillámmal. A 10 perc legnagyobb része a bőrápolási rutinommal telt.”

“Megcsináltam a 60 éves nagymamám sminkjét. Nagyon jó móka volt.”

“Egyszerűen nem tudok úgy élni, hogy ne vigyek fel egy kis highlightert a belső szemzugomhoz. Úgy érzem, azonnal elvonja a figyelmet a sötét karikákról.”

“Ez az én hétköznapi ‘no-makeup’ sminkem.”

“Általában sok sminket viszek fel, szóval ez egy új terület számomra.”

“A szinte láthatatlan sminkemmel az a célom, hogy elérjem, hogy mikor 1 óra után kimegyek a fürdőből, mindenki azon gondolkodjon, hogy mi tartott ennyi ideig.”

“Mikor szeretnéd megtudni, hogy mi a neve a pirosítódnak, és kiderül, hogy szemhéjfesték. Végig azt gondoltam, hogy pirosítót használok.”

“Az én természetes sminkem.”

“Egy hónappal ezelőtt megsérült a szemem, ezért most sötét karikák vannak alatta. Ilyen az aktualizált hétköznapi sminkem.”

“Szinte egyik termék sem drága, amit használok. Vagy drogériában vettem őket vagy ajándékba kaptam. Nem szeretek sminkre pénzt költeni, mert a bőröm színe drasztikusan megváltozik az egyes évszakokban. Egyszerűen nem éri meg.”

“Természetes szépség összehasonlítva a természetes sminkkel.”

“A minimális sminkelés előtt és után. Sok évnyi pattanásokkal való harc után végre szeretem a bőröm.”

“Az én egyszerű, hétköznapi sminkem ‘csuklyás’ szemekre. A legfontosabb, hogy a ránc árnyéka világosabb, maga a ránc kisebb, a szemhéj pedig nagyobb legyen. És sokat segít, ha göndöríted a szempilláidat.”

Te a természetes vagy az élénk sminket szereted jobban? A hétköznapokra milyet készítesz?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét