15 mondat a nőktől, ami miatt a férfiak nem találják a szavakat

0
1337

Ahogy azt mindannyian pontosan tudjuk, a férfiak és a nők nagyon különbözőek. Ezért egy látszólag ártalmatlan mondat elég egy nőtől ahhoz, hogy a férfi agyára menjen – még akkor is, ha ezt a férfiak nem hajlandók beismerni.

Összegyűjtöttük a top 15 kifejezést, amit minden nőnek extra odafigyeléssel kellene használnia, amikor a pasijával vagy a férjével beszél.

15.

A legtöbb esetben, amikor egy nő azt mondja, “Jól vagyok.”, akkor arra utal, hogy egyáltalán nincs jól. Azonban a férfiaknak nem mindig sikerül ezt a szituációt helyesen értelmezni, ami további stresszhez vezet. Ha rosszul érzed magad, egyből azt mondd. Az őszinteség sokkal több előnnyel jár egy kapcsolatban.

14.

Lehet, hogy több válasz is van erre a kérdésre, de az is lehet, hogy egyáltalán nincs. Mindenesetre a legtöbbször ezt pont az a személy kérdezi, aki az oka annak, hogy a férfinak nincs szerelmi élete. Tehát ha megkérdezed ezt egy ismerősödtől vagy kollégádtól, légy felkészülve arra a válaszra, hogy “Mert te nem jössz el randizni velem.”

13.

Megkérdezheted ezt a barátnődtől vagy az anyukádtól, de ne kérdezd a pasidtól vagy a férjedtől. Nem valószínű, hogy bármelyik férfi őszintén felelne. Egy ilyen helyzetben arra gondolnak, hogy bókot szeretnél hallani, és pontosan ezt is fogod kapni, függetlenül az alakod valódi jellemzőitől.

12.

Valószínű, hogy nem állt szándékodban megbántani a partneredet. Csak te tényleg jobb vagy a csavarok megszorításában, a mosogatásban vagy a nyakkendő kiválasztásában. De a másik számára egy ilyen mondat a férfiasságának az aláásásának tűnhet.

11.

Ez pont ugyanolyan, mint a “Kövér vagyok?” kérdés. Egy ilyen kérdésre nincs jó válasz, így azt fogják mondani, amit hallani akarsz (vagy legalábbis azt, amiről azt gondolják, hogy hallani akarod). Legyünk őszinték! Még ha az igazságot is akarod tudni, egyáltalán nem fog tetszeni, ha igenlő választ kapsz.

10.

A férfiak gondolhatnak egyszerre ezer dologra vagy egyáltalán semmire. Csak úgy, mint te magad. Csak arról van szó, hogy a férfiak sokkal kevésbé valószínű, hogy megosztják a gondolataikat és az érzéseiket, tehát nem kell kínos helyzetbe hoznod ilyen és ehhez hasonló helyzetekkel a párodat.

9.

Valószínűleg minden megemlékezés az exedről irritálni fogja a párodat. Végtére is egy olyan emberhez hasonlítgatod, akivel szakítottál.

8.

Semelyik férfi nem akar inkompetensnek tűnni a szerelme szemében, még akkor sem, ha valóban bizonytalan a dolgában. Egyszerűen csak mutasd ki a támogatásodat azzal, hogy teljesen megbízol a tetteiben.

7.

Ez nem pusztán egy kérdés, hanem egy jel, amit a nő a párjának küld, hogy keressen újdonságokat a megjelenésében. A probléma az, hogy a férfiak nem figyelnek az apró változásokra, amiket mi nők nagyon fontosnak tartunk. Tehát ha egyszerűen másik rúzst használtál vagy egy árnyalattal sötétebbre festetted a hajad (és nem növesztettél harmadik lábat vagy hasonló), akkor a párod valószínűleg képtelen lesz válaszolni erre a kérdésre. És ez egy hosszú, zavarba ejtő találgatássá fog fajulni, amit egyikőtök sem fog élvezni.

6.

Készülj, hogy azt fogod hallani, hogy “Nem!” Nem azért, mert a párod irigy, hanem azért, mert felajánlotta neked 10 perccel ezelőtt, hogy rendeld ezt, és te visszautasítottad. És pontosak tudjuk, hogy az “egy kicsi falat” könnyen átcsaphat abba, hogy véletlenül megesszük a vacsorájuknak a nagy részét.

5.

Egy férfinak ez úgy hangzik, mintha kétségbe vonnád a mentális képességeit. Te hogy reagálnál, ha a barátod mondaná ugyanezt?

4.

Még ha csak kíváncsiságból is kérdezed, úgy tűnhet, mintha irányítani akarnád. És senki sem szereti a teljes kontrollt. Minden férfinak és nőnek joga van a személyes térhez, beleértve az üzeneteket is.

3.

Az első dolog, ami egy ilyen esetben a férfi eszébe fog jutni, az az, hogy “Ez csapda!” Még akkor is, ha a nő valóban gyönyörű, egy “Igen.” válasz a saját halálos ítéletének aláírásával ér fel. A puszta tény, hogy a férfi szerelmes, még nem jelenti, hogy vak is vagy hogy elveszítette azt a képességét, hogy értékelje, amit lát. És nincs ebben semmi rossz, de biztosan nem fogsz őszinte választ kapni a párodtól. Miért kell egyáltalán ilyen haszontalan kérdéseket feltenni?

2.

Igazából nem. Minden férfi, ugyanúgy, mint minden nő, különböző. Mindenkinek megvannak a saját elvei, hobbija, gondolatai és érzései. A tény, hogy a barátod vagy a férjed szeret valamit, amit általában szeretnek a férfiak, nem teszi őt tömeggyártott klónná. Nem te választottad ki őt a több ezer “ugyanolyan” férfi közül, hogy a társad legyen az életben? Akkor ne becsüld le az egyéniségét!

1.

Ettől azonnal valami negatív dologra fog gondolni. Lehet, hogy egyszerűen csak a hétvégi terveket szeretnéd megbeszélni, de ő már készül a botrányra, gondolkodik, hogyan védheti meg magát, kifogásokat keres, bizonygatja az ártatlanságát. És a könnyed beszélgetés a közelgő kirándulásról hirtelen heves leszámolássá változhat.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét