15 híresség, aki mesterien tudta ugyanazt a ruhát ismét viselni, hogy még fényesebben ragyogjon

0

A hírességeknek van segítségük és elegendő forrásuk ahhoz, hogy minden eseményen más ruhát viseljenek. De néhányuk nem követi azt a kimondatlan szabályt, hogy nem szabad kétszer ugyanazt a ruhát felvenni, ha a nyilvánosság előtt jelennek meg. Ehelyett inkább valamilyen módon átalakítják a régi outfitet, az eredmény pedig magáért beszél.

15 olyan hírességet mutatunk, akik figyelmen kívül hagyták ezt a divatszabályt, és bizonyították, hogy ugyanaz az öltözék többször is sikert arathat.

1. Diana hercegné

Mint egy igazi divatikon, Diana volt az első a királyi család tagjai közül, aki újból hasznát vette egy-egy ruhadarabnak. Ezt a kék Catherine Walker ruhát először 1987-ben viselte egy lisszaboni hivatalos látogatás során. Aztán az átalakított darabot egy jótékonysági bálra vette fel 1989-ben.

2. Cate Blanchett

Cate Blanchett számára nem idegen az outfitek újrahasznosítása. Ezt a vörös szőnyegre tökéletesen illő Esteban Cortázar ruhát 2015-ben a BFI London Filmfesztiválra vette fel. Majd 2020-ban ismét ezt választotta a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra.

3. Sharon Stone

Úgy tűnik, Sharon Stone-nak van kedvenc ruhája, és az egyszerűen gyönyörű. Ezt az arany Valentino darabot a színésznő először 2012-ben viselte, mégpedig a Glamorámára az Orpheum Theatre-be. Aztán 2017-ben ismét felvette a Los Angeles-i Orange Ball: Rocket to a Cure elnevezésű eseményre.

4. Victoria Beckham

Victoria Beckham mindig lenyűgöz minket az öltözékeivel. A divattervező és üzletasszony fehér kosztümben és természetes sminkben volt látható 2019-ben a GQ Man of the Year Awards-on. 2020-ban egy másik eseményen vett részt, de ugyanezt a ruhát választotta, de ezúttal egy fodros inggel és egy fekete nyakkendővel egészítette ki.

5. Kate Middleton

A walesi hercegné először 2014-ben jelent meg ebben a zöld Catherine Walker kabátruhában a Chelsea Flower Show-n. Legközelebb a canberrai látogatása során láthattuk ezt rajta 2016 májusában.

6. Jennifer Lopez

Az egyik legikonikusabb ruha Jennifer Lopez zöld, dzsungel mintás Versace ruhája. J.Lo a 42. Grammy-díj-átadóra vette fel 2000-ben. A ruha nagy port kavart, és a figyelem középpontjába került. Csaknem 20 évvel később az énekesnő ismét ebben volt látható a Versace 2020-as tavaszi/nyári show-ján Milánóban.

7. Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle szintén követik ezt a szép hagyományt, több alkalommal is megjelentek ugyanabban a kabátban a nyilvánosság előtt. Meghan Markle 2017-ben a királyi családdal töltött első karácsonyára ugyanolyan kabátot vett fel, mint 2019-ben, csak a szín visszafogottabb volt.

8. Pippa Middleton

Pippa Middleton remek példát mutat abban, hogy hogyan lehet része egy adott ruha különböző stílusú összeállításoknak. A két képen ugyanazt a ruhát viseli, az összhatás azonban teljesen más.

9. Vivienne Westwood

Vivienne Westwood igazi lázadó és aktivista, aki keményen dolgozik a klímaváltozás megállításáért. Egyértelműen nem követi azt a szabályt, hogy egy ruhát csak egyszer lehet felvenni. Egyszer Kate Middletonnak is tanácsolta, hogy viselje újra az egyik outfitjét, hogy tegyen a környezetért.

10. Monica Bellucci

Az olasz színésznő és modell először a Spider in the Web című új filmjének premierjére vette fel ezt az elegáns ruhát 2019-ben. Egy évvel később újra viselte Christian Dior tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján.

11. III. Károly király

Mindenkinek van kedvenc kabátja, és ez alól III. Károly király sem kivétel. Az 1990-es évek óta láthatjuk ilyen kabátban.

12. Anna Wintour

Anna Wintour szerint vigyázni kell a ruhákra, újra és újra viselni kell őket, majd tovább kell adni a következő generációnak. És az amerikai Vogue főszerkesztője saját maga is példát mutat ebben. Többször is viselte ugyanazt a virágmintás ruhát, például egy Valentino bemutatóra és a US Openre.

13. Kamilla királyné

A legtöbb nő csupán egyetlen napon viseli az esküvői ruháját, de Kamilla királyné nem. 2005-ben egy elegáns fehér kabátot és egy hozzá illő, díszes szegélyű Robinson Valentine ruhát viselt az esküvőjekor. 2005 júniusában ugyanezt a ruhát vette fel II. Erzsébet királynő hivatalos születésnapi partijára.

14. Kate Middleton

Ismét egy hasonlóság! 2016 novemberében Katalin hercegné újra olyan ruhát választott, mint néhány hónappal azelőtt, csak a színe volt eltérő.

15. Cate Blanchett

Cate Blanchett akkor is hasznosított egy korábban már viselt ruhadarabot, amikor a virágmintás, színes, hímzett Alexander McQueen felsőt – amit először egy fekete, tollakkal díszített szoknyával láthattunk rajta 2016-ban – felvette a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra. A színésznő a szoknyát egy fekete nadrágra cserélte.

Melyik összeállítás volt a kedvenced? Te milyen változtatásokkal vennéd fel újra ugyanazt a ruhát?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét