15 dolog a nőkben, aminek a férfiak nem tudnak ellenállni

0

Természetes, hogy szeretnénk tetszeni az ellenkező nem képviselőinek, és ez az oka annak, hogy a “Mit kedvelnek a férfiak?” kérdésre való válaszkeresés azzal végződik, hogy a nők megpróbálják szebbé tenni azokat a testrészeiket, amikről azt gondolják, hogy megőrülnek értük a férfiak.

Vajon a férfiak maguk milyen választ adnának erre a kérdésre? Néhány felelet igazán meglepett minket.

15. Kedvesség

A férfiak mindig észreveszik a kedves tetteket, főleg ha hosszú távú kapcsolatot terveznek a nővel. Még a tudósoknak is van bizonyítékuk erre a tényre. Nem hiába mondják, hogy jótett helyébe jót várj. Kiderült, hogy a férfiak fokozott figyelemmel reagálnak erre.

14. Kínos helyzetekből való kiút megtalálásának képessége

A férfiak nem győzik ismételni, hogy nekik a természetesség tetszik mind a viselkedésben, mind a megjelenésben. Kiderült, hogy a váratlan helyzetre adott reakciód is fontos. Ha egy nő beismeri, hogy hibázott, ahelyett, hogy mentegetőzni próbálna vagy dühvel reagálna, az egy remek mód arra, hogy megszerezze a kiszemelt férfi csodálatát.

13. Körmök

Sok lány biztos abban, hogy a körmösökön kívül senkit nem érdekel, hogy milyen a körme. Azonban kiderült, hogy a férfiak értékelik az ápolt kezeket (bár lehet, hogy nem ismerik fel a körömlakk pontos színét vagy a köröm formáját), mivel ez segít nekik meghatározni, hogy mennyire törődik a nő önmagával.

12. Érzelmi állapot

Férfiak szerint az az egyik legkellemetlenebb, ha egy nő negatívan tekint a világra. A férfiak észrevesznek mindent, ami aggaszt vagy hébe-hóba elrontja a kedved: a rossz munka, egy vita a szülőkkel vagy a beteljesületlen álmok. Elkezdik ezzel társítani a rólad kialakított képet, miközben ők a pozitivitás forrását keresik. Ezért esnek ámulatba rendkívül gyorsan egy boldog nőtől, aki képes élvezni az életet.

Sokáig nem fogod tudni tettetni, mert a férfi észre fogja venni azt, amit elfojtasz, még akkor is, ha minden tőled telhetőt megteszel, hogy a legboldogabb embernek tűnj a világon. Ezért kell megtanulnod megtalálni az egyszerű örömöket a mindennapokban. Mindenekelőtt te vagy az, akinek erre a legnagyobb szüksége van.

11. Pénzügyi helyzet

A nők a jogok egyenlőségét akarták és meg is kapták. Ezért van az, hogy nemcsak a nők veszik szemügyre a férfiak pénzügyi helyzetét, hanem ez visszafelé is igaz. Igen, ez a téma nagyon kényes, de fontos. Ezért bizonyosodj meg róla, ha egy férfi a pénzügyeidről kérdez, az nemcsak a kíváncsiság miatt van, hanem azért is, hogy következtetéseket tudjon levonni. Például ha te többet keresel, mint ő, akkor lehetséges, hogy időre lesz szüksége, hogy tisztán láthassa, hogy képes-e elfogadni egy ilyen helyzetet. Ha te kevesebbet keresel, mint ő, akkor lehet, hogy azért van szüksége az időre, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem kizárólag a pénze miatt érdeklődsz iránta.

10. Önbecsülés

A férfiak szívesen bókolnak olyan nőknek, akik saját maguk is tisztában vannak azzal, hogy megérdemlik a dicsérő szavakat, de kevésbé szívesen nyugtatják azokat a nőket, akik rendszeresen elhanyagolják a külsejüket. Az erősebbik nem számára nem vonzó, ha egy nő mindig megkérdőjelezi a saját szépségét.

A magabiztosság általában kompenzálja a képzeletbeli vagy valós hibákat a megjelenésben. Ezáltal bárki könnyedén válhat olyan nővé, akiről álmodnak a férfiak.

9. Más nők felé tanúsított magatartás

Ha vetettél egy szúrós pillantást a mellettetek elhaladó csinos nőre, vagy még egy ellenszenves megjegyzés is elhagyta a szádat vele kapcsolatban, akkor biztos lehetsz benne, hogy a férfi ezt úgy értelmezte, hogy különböző komplexusokkal küzdesz és irigy vagy.

8. Stílus

Néhány férfi nem annyira remekel, amikor a legutóbbi divat követéséről van szó, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekli őket, hogy a nő hogy néz ki. A stílusod döntő lehet az ismerkedés során, mivel minden férfinak a fejében él egy kép arról, hogy hogyan néz ki álmai nője. Néhányan nem mernek közeledni egy olyan nőhöz, akinek élénk a hajszíne, míg másokat taszítanak a klisék. Ezért nem szabad mások ízléséhez alkalmazkodnod – nem fogsz tudni mindenkinek egyformán tetszeni.

7. Cipő

Igen, a férfiak nagyon figyelnek arra, aki iránt érdeklődnek – a körmöktől egészen a cipőig. Nem, nem próbálják meg azonosítani a tervezőt vagy felidézni a cipő és a táska színkombinációinak szabályait. Arra figyelnek, hogy mennyire érzed magad kényelmesen a cipődben. Ha a nő nagyon magas sarkú cipőt vesz fel a randira, amiben instabil a járása, az csak bosszúságot okoz, és a vágyat, hogy a lehető leghamarabb érjen véget a randi.

6. Barátok száma

A férfiaknak fontos, hogy a párjuknak legyen saját élete, valódi barátokkal, akikkel tűzön-vízen keresztülmentek. Figyelmeztető jelnek tekintik a közeli barátok hiányát és az időről-időre változó sok ismerőst.

5. Hát nélküli ruha

Bár nem belső tulajdonság, érdemes megemlíteni. A hát nélküli ruhák viselése lehetőséget biztosít arra, hogy a nők felfedjék a bőrüket, de ezzel egy időben ízléses maradjon a megjelenésük. Ezek a darabok szuper nőiesek, segítségükkel megmutathatod a tested egy részét anélkül, hogy túl sokat mutatnál.

4. Nevetés

Nem magyarázzuk ezt sokáig. Azok a nők, akik nem félnek kimutatni az érzéseiket, mindig megbabonázzák a férfiakat.

3. Humorérzék

A tökéletes nő meghatározásánál mindig lesz egy olyan pont, ami a humorérzékre utal. A kutatások csak azt bizonyítják, hogy azok a nők, akik tudnak viccelni és értik is a viccet, vonzóbbnak tűnnek. Azok, akik nem rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal, nem olyan rokonszenvesek.

2. Kipihentség

Köztudott, hogy az álmatlanság és az alvás hiánya nem tesz vonzóvá, és ezt az információt még a kozmetikumok sem lesznek képesek elrejteni a férfiak elől. Egy tanulmányban vonzó nőkről készült képeket mutattak férfiaknak. A nők egy része 8-9 órát aludt előző este, de voltak olyanok is köztük, akik egyáltalán nem aludtak. Azok, akik nem aludtak, kevésbé vonzónak, szomorúnak és agresszívnek tűntek a férfiaknak.

1. Törekvések

Olyan világban élünk, ami tele van eseményekkel és lehetőségekkel. Valószínűleg ezért lehet a teljes élet vágya – a nagy és őrült álmok és tervek megvalósítása, az új magaslatok elérése az inspiráció folyamatos keresése mellett – egy nagyon fontos tényező abban, hogy mennyire vonzó egy nő egy férfi számára. A passzivitás és a lustaság kiábrándító lehet. A nők sem vonzódnak az ilyen férfiakhoz. Egyetértesz?

Van más tényező, amit hozzáadnál a listához? Oszd meg egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét