15 apa, aki a csillagokat is lehozná a gyerekeinek

0

Az apák bármire képesek. Egy apa ki tudja lakkozni a kislánya körmeit, meg tudja javítani a fiának a távirányítót, meg tud tanulni kötni, még egy sárkányt is képes megállítani, ha arra van szükség. Ha még soha nem készített bonyolultabb ételt egy rántottánál, a gyerekeinek akkor is képes gasztronómiai remekművet alkotni.

Az egyetlen dolog, amire egy apa nem képes, hogy kiszeressen a gyerekeiből. Minden mást véghez tud vinni rengeteg türelemmel és kitartással.

1. Az apa vigyázott a gyerekére, aki nem volt hajlandó cumisüvegből inni. Az agyafúrt apuka azonban erre is megtalálta a megoldást.

2. Az apuka madarat kreált a kislány lábán lévő foltból, hogy különlegesnek és szépnek érezze magát, amikor csak ránéz.

3. Az apa tápszondát ragasztott a hasára, hogy ugyanolyan legyen neki is, mint a fiának.

4. Egy kislány megtudta, hogy mi az apukája munkája, ezért szárnyakat készített neki, hogy biztonságban legyen. Egy jó apuka pedig mindig viseli a lányától kapott szárnyakat.

5. “Nem tudom abbahagyni a 6 hónapos lányomról készült fotó bámulását.”

6. Ennek a Down-szindrómás kislánynak az örökbefogadását már 20-szor utasították vissza. Most egy olyan egyedülálló férfi fogadta örökbe, aki egész életében arra vágyott, hogy apa lehessen.

7. “Miután több száz órát játszottam a kedvenc kontrolleremmel, tönkrement. De szerencsémre apám hajlandó és képes is volt megjavítani. Mintha vadonatúj lenne!”

8. “Évente egyszer, karácsony napján apám előveszi a dán serpenyőjét, és az egész családnak aebleskivert készít. Imádom nézni, ahogy megfordítja őket.”

9. A kis hercegnőnek testőre van.

10. “Azt mondták, a feleségemnek és nekem nem lehetnek gyerekeinek. 2 nappal ezelőtt megérkezett a kislányunk. Még sosem voltam ilyen boldog.”

11. “A feleségem elment szórakozni a barátnőivel, én meg randit szerveztem magamnak.”

12. “21 éve apa vagyok.”

13. Ez az apuka egyenesen munkából érkezett, hogy részt vegyen a “Hozd el apukádat táncolni” esten.

14. Ennek a kezdő festőnek szüksége volt egy modellre.

15. A rákos apuka a lányát vezeti az oltárhoz.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét