14 megható fotó, ami a női test egyedülálló szépségét mutatja szülés után

0

A média arról győzköd minket, hogy rögtön a szülés után a női testnek úgy kell kinéznie, mintha a kifutóra készülnénk. Valójában azonban szülést követően nem fogsz úgy festeni, mint egy Disney-hercegnő. Jade Beall fotós projektje megosztotta az embereket. Voltak olyanok, akik le voltak nyűgözve, hogy mennyire bátrak ezek a nők, míg mások szerint ez már a túlzás kategóriába tartozik.

Minden vélemény számít, de annyi biztos, hogy azok a nők, akik szülés után néhány nappal vagy héttel meg merik mutatni a testüket, nagyon bátrak.

1.

“Lehetséges, hogy szülés után is terhesnek tűnsz. Ez normális.”

2.

“1 héttel szülés után: puha has és friss striák.”

3.

“1 hét telt el a szülés óta, és őszintén mondom, ez sokkal nehezebb, mint vártam. Érzelmileg már könnyebb, de naponta egyszer még mindig sírva fakadok a semmin.”

4.

“12 nappal szülés után az angyalkámmal és a nyomokkal, amiket rajtam hagyott.”

5.

“Hogy hiányzik ez a finom újszülött időszak és az a gyönyörű, puha, szülés utáni has, ami egy életet tartott magában.”

6.

“Kedves Internet! Így néz ki a test 9 nappal szülés után. Egyáltalán nem érdekel, hogy fogyjak pár kilót, és visszakapjam a régi testemet.”

7.

“Terhesség előtt kövér voltam, de aztán ikrekkel lettem terhes és ez észhez térített. A középső fotó 1 évvel szülés után, 2017 decemberében készült, a jobb oldali pedig ma, ahogy elkezdtem apró lépéseket tenni a rövid top viselése felé.”

8.

“Igen, vannak striáim, van tokám, a combjaim pedig összedörzsölődnek. A testem nem tökéletes, de adott nekem egy kisbabát. A testem hordta és gondoskodott róla. Nem érdekel, hogy ez a test nem a tökéletesség definíciója. Számomra tökéletes.”

9.

“Igazából imádom a hegemet, és remélem, hogy nem fog túl hamar eltűnni.”

10.

“Anyukák, hány olyan profi van köztetek, aki mindent egyszerre tud csinálni?”

11.

“A két fotó között 5 hónap telt el. 7 hónapja szültem, és a farmeromba már sokkal jobban beleférek. Szülés utáni depresszióm volt, 4 hónapba telt, hogy elkezdjek mozogni és odafigyelni az evésre. Már csak 3,5 kg, és az első célom teljesítve!”

12.

“Nem ez az a szám, amit a mérlegen látni akarok 5 hónappal a szülés után, de most más jobban érdekel, mint a számok.”

13.

“Tanuld meg értékelni, amid van. Ez nem azt jelenti, hogy ne küzdj azért, amit szeretnél elérni, csak közben ne felejtsd el szeretni magad.”

14.

“Ezek a fotók 1 év különbséggel készültek. Életmódot váltottam, edzek és kiegyensúlyozottan táplálkozom. Amit viszont a képeken nem láthatsz, az az, hogy a fejemben hogyan változtak a dolgok. És ez az igazi eredmény. A legnagyobb dolgok mindig fejben történnek, ezért szánj időt a gondolataidra, és akkor minden más is helyre kerül.”

Hogy vállal-e gyereket vagy sem, az egy tudatos döntés, amit minden nőnek meg kell hoznia. Nem egyetlen helyes válasz létezik erre. De ha valaki úgy dönt, hogy egy új életet hoz a világra, arra is fel kell készülnie, hogy rengeteg változáson fog keresztülmenni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét