13 divattitok a vörös szőnyegről

0
4144

Amikor a hírességek a vörös szőnyegre lépnek, mintha nem is átlagos embereket látnánk. Olyanok, mint a félistenek, akik az égből szálltak le. De valójában mindannyian egyszerű halandók. A lényeg csak annyi, hogy ismernek néhány praktikus divattrükköt, amit fel is használnak, hogy lélegzetelállítóan nézzenek ki.

Összegyűjtöttünk pár hasznos (és kicsit furcsa) trükköt, ami bárkinek segíthet, hogy tökéletesen nézzen ki a fontos alkalmakkor.

1. Alakformáló fehérnemű

Szinte az összes celeb visel ilyet. Ez a speciális fehérnemű segít megszabadulni az úszógumitól és a redőktől. Úgy fogsz kinézni a ruhádban, mintha rád szabták volna. Kim Kardashian beismerte, hogy visel ilyen darabokat.

2. Kétoldalú ragasztó

Annak érdekében, hogy a nyakvonal pontosan ott maradjon, ahol lennie kell, rögzítsd egy darab kétoldalú ragasztóval. Csak győződj meg róla, hogy nem látható.

3. Push-up fehérnemű

Használhatsz push-up fehérneműt, hogy hangsúlyozd a feneked és a csípőd idomait. Kristen Bell elég bátor volt ahhoz, hogy elárulja ezt a titkot az Instagramján, miközben a Golden Globe-ra készülődött.

4. Szemöldökformázó wax helyett ragasztó

Beyonce sminkese, Sir John azt állítja, hogy az Elmer’s ragasztó a legjobb a szemöldök formázására. Hosszan tartó a hatása, könnyen eltávolítható, és nem tömíti el a pórusokat.

5. Face lift ragasztószalaggal

Lady Gaga úgy kezdi a napját, hogy ragasztószalagokat helyeztet fel az arcára. Ez a drága, és sokszor nem szükséges plasztikai műtét egy remek alternatívája.

6. Dezodor kidörzsölődés ellen

Te sem éreznéd jól magad a vörös szőnyegen, ha a combjaid fájdalmasan összedörzsölődnének. Amy Schumer volt olyan kedves, és megosztotta a trükkjét, amit bárki használhat nyáron. Csak annyit kell tenned, hogy teszel egy kis dezodort a combodra.

7. Smink a testre is

Ha nyitott ruhát választasz, akkor a testedre (és különösen a lábaidra) is kell egy kis smink. Christina Hendricks alapozó és testápoló keverékét használja, hogy tökéletes legyen a bőre.

8. Limuzin a ruhák védelmére

A hírességek okkal bérelnek limuzint. Ha a ruhád túl szűk, és nem tudsz ülni benne, akkor fekvő pózban is utazhatsz. Ez a vízszintes pozíció megóvja a ruhádat a szakadásoktól és a gyűrődésektől.

9. Öntapadós, láthatatlan melltartó

Egy öntapadós, láthatatlan melltartó nélkülözhetetlen a pánt nélküli vagy a nyitott hátú ruhákhoz. Ezért nem csoda, hogy olyan sok híresség, köztük Nicole Richie, viseli a vörös szőnyegen.

10. Stylistok állandó jelenléte

Amikor egy kifogástalanul felöltözött híresség van a rivaldafényben, gyakran észre sem vesszük azokat a csinos személyeket, akik ott vannak körülöttük. Ők a stylistok, ők teszik a sztárok külsejét eszményivé. Az ő feladatuk, hogy folyamatosan figyeljenek, és kijavítsák az esetlegesen felmerülő problémákat.

11. Nagyobb cipő viselése

Miért nem a megfelelő méretű cipőt viselik? A válasz könnyű. A plusz hely lehetőséget biztosít a speciális betétek viselésére, és megoldja a duzzadt lábak problémáját is.

12. Cipők sarokkal

Azok a férfi sztárok, akik nem annyira magabiztosak a magasságuk miatt, szívesen viselnek olyan cipőt, aminek van egy kis sarka. Tom Cruise például akkor alkalmazza ezt a kis trükköt, amikor egy gyönyörű modell a párja.

13. Felkészülés a vészhelyzetekre

Emma Watson mutatta be, hogy mi szükséges ahhoz, hogy biztonságban érezd magad a vörös szőnyegen. Semmi nem ronthatja el a mókát. Ezért ne felejtsd el a biztostűket, az instant folteltávolítót, a kétoldalú ragasztót és a kedvenc harapnivalódat.

Melyik tippet gondolod a leghasznosabbnak? Kipróbálnád? Mondd el egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét