12 trükk, ami segít a hírességeknek olyan jól kinézni a fotókon, és ezeket te is alkalmazhatod

0
9341

Minden színésznő, modell és közismert ember alkalmazza a saját jól bevált kis trükkjeit, hogy a lehető legjobban nézzen ki a fotókon. Nem csak arról van szó, hogy a jobbik profiljukat mutatják a kamerának vagy egy bizonyos szögből fotózkodnak. Vannak olyan, kevésbé nyilvánvaló trükkök is, melyek szintén közreműködnek abban, hogy hibátlan fotók szülessenek róluk.

1. Blake Lively a szájpadlásához nyomja a nyelvét, hogy legyen tokája a képen.

Hogy ne kelljen aggódnia a toka miatt, Blake Lively ezt az egyszerű trükköt alkalmazza. A nyakizmok akaratlanul összehúzódnak és az áll vonala jóval határozottabb lesz.

2. Nicole Kidman megfeszíti a nyakát, hogy az arca jobban nézzen ki.

A színésznő büszke tartásával is kiemeli az áll vonalát. A vállait leengedi, a fejét felemeli, így a nyaka megfeszül. Ezzel a trükkel sok hibát el lehet rejteni.

3. Monica Bellucci felemeli a fejét.

Az olasz színésznő felemeli a fejét, kihúzza a nyakát, így az arca körüli részen feszesebb lesz a bőre. Hogy a póz természetesebbnek hasson, egy kissé oldalra dönti a fejét. Arra azonban vigyázni kell, hogy ha a szög nem megfelelő, arrogáns hatást kelthet.

4. Taylor Swift ráharap az arcára belülről, hogy kiemelje az arccsontjait.

Az amerikai énekesnőnek van egy speciális trükkje, amit nagyon bölcsen alkalmaz. Amikor pózol, gyakran látszanak a fogai, közben pedig belülről kicsit beleharap az arcába, hogy az arccsontjai még inkább kiemelkedjenek. Erre a trükkre az álla körüli jellegzetes redők segítségével is rá lehet jönni.

5. Megan Fox megmutatja a nyelvét, hogy szexibbnek tűnjön.

Az amerikai színésznő jellegzetes arckifejezése a kissé nyitott száj és a kilátszódó nyelv. Ezzel az egyszerű trükkel teszi szexibbé a megjelenését a fotókon. Bár néha kissé furcsának tűnik, semmiképp sem csökkenti vonzerejét.

6. Julia Roberts nagyra nyitja a szemeit.

A színésznő híres hollywoodi mosolya rejteget egy trükköt. Amikor szélesre húzott szájjal mosolyog, nem hunyorít, hanem felfelé néz. Így a szem körüli ráncok kevésbé láthatók, a széles mosollyal együtt pedig bájos hatást kelt.

7. Jennifer Lawrence felhúzza a szemöldökét és a szemeivel nem fókuszál.

A színésznők jellemző arckifejezése a kissé felhúzott szemöldök és a fókuszálatlan tekintet. Hogy elérje ezt a hatást, Jennifer Lawrence a kamera irányába néz, de nem fókuszál a szemeivel, befelé forduló hatást elérve ezzel. Ettől lesz olyan titokzatos tekintete.

8. Mila Kunis kissé leengedi a felső szemhéját, hogy érzékibbnek látszódjon.

A színésznőnek enyhe heterokrómiája van, azaz a két szeme kissé eltérő színű. Hogy a tekintetét érzékibbé varázsolja, Mila Kunis kissé lejjebb engedi a felső szemhéját. Ezt a trükköt csak azok alkalmazzák, akiknek nagy a szemük, különben a hatás egy buta hunyorgás lesz.

9. Charlize Theron a száján fújja ki a levegőt.

Hogy a fotóinak életszerűbb, szinte lélegző hatást adjon, a színésznő a száján fújja ki a levegőt. Ezzel a trükkel az ajkai is vastagabbnak tűnnek, mégsem kacsacsőrszerűnek.

10. Meghan Markle lehajtja a fejét, hogy közelebb kerüljön az emberekhez.

Hogy olyan barátságosnak tűnjön a fotókon, amilyennek egy hercegnőnek lennie kell, Meghan előre hajtja a fejét és kissé oldalra dönti, mintha az emberek felé szeretne hajolni. Tágra nyílt szemeivel, széles mosolyával ez a póz nagyon vonzó.

11. Sandra Bullock felhúzza a vállait, hogy kiemelje teste legszebb részeit.

Azáltal, hogy kissé felhúzza a vállait, jobban látszik a kulcscsontja, így szép alakja nagyobb hangsúlyt kap. Ennél a trükknél is fontos, hogy ne essünk túlzásba, különben a nyakunk túl rövidnek fog tűnni.

12. Kirsten Dunst csak a fél szájával mosolyog.

Ez a félmosoly a színésznő jellegzetes trükkje, amit szinte minden fotóján észrevehetünk.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét