12 trend, ami elképesztően népszerű volt a 2000-es években, de ma már nevetségesnek számít

0

Azok a 2000-es évek! A rózsaszín ragyogás, az összecsukható telefonok és az extrém rövid miniszoknyák korszaka. Mikor ennek a korszaknak a stílusirányzataira visszatekintünk, egyszerre fog el a sírás és a nevetés, de mindenképpen nosztalgikus emlékeket idéznek, melyeket jó érzés felidézni.

12 olyan trendet mutatunk, amiért a 2000-es években megőrültek az emberek.

1. Tiarák

A 2000-es években minden lányból könnyedén válhatott hercegnő. Csak be kellett mennie egy üzletbe, és venni egy kristályokkal kirakott tiarát. Ezzel a kiegészítővel bármelyik táncparketten el tudta rabolni a fiúk szívét.

2. Punk-rockos szemsmink

Akkoriban nagyon vagánynak számított fekete szemceruzát használni, amivel a lázadó hatását keltették. Manapság a lányok sokkal inkább előnyben részesítik a természetes megjelenést.

3. Többszínű haj

A hajszínek nagyon bizarrak voltak akkoriban. A tigriscsíkos haj az egyik legnépszerűbb hajtrend volt.

4. Műanyag ékszerek

Az ezredfordulón sokan viseltek nagy, színes, műanyagból készült, karika és szív alakú fülbevalókat. Ezekkel együtt a hamis gyémántokkal kirakott kiegészítők is hódítottak.

5. Ruha alól kikandikáló fehérnemű

Emlékszel még, hogy mennyire menő volt, ha a tanga vagy a melltartó kivillant a ruhád alól? Akkoriban ez is a lázadás egyik szimbóluma volt. Gwen Stefani, Christina Aguilera, Britney Spears szintén ennek a divatirányzatnak a rajongói voltak.

6. Leggings miniszoknyával

A lányok ¾-es leggingsszel viselték a miniszoknyát, ez pedig igaz volt úgy a sztárokra, mint a hétköznapi nőkre. A leggings alapdarabnak számított a ruhatárban. Ma is az, de már nem húzunk fölé szoknyát.

7. Kreppelt haj

Sok nő órákat töltött a tükör előtt, hogy ilyen hajat készítsen magának. A 2000-es évek egyik legnépszerűbb frizurájának számított a kreppelt haj. Nagyon sok időbe telt az elkészítése, főleg, ha valakinek dús haja volt.

8. Trikó a póló fölött

Valószínűleg te is viseltél trikót a póló fölött. A kombinészerű trikók ma is divatban vannak, de inkább selyemből vagy szaténból készülnek, és nem húzunk alájuk másik felsőt.

9. Hangulatgyűrű

Egy másik ikonikus kiegészítő a 2000-es évekből a hangulatgyűrű, ami a hangulatodnak megfelelően változtatta a színét. Sok lány az utolsó fillérjeit is hajlandó volt erre költeni.

10. Mellény

A rövid mellények elképesztően divatosnak számítottak a 2000-es évek elején. A divatimádók blúzt, felsőt vagy trikót vettek alá. Trapéznadrággal vagy rakott miniszoknyával kombinálták.

11. Kristályokkal és függőkkel díszített mobilok

Manapság nem cicomázzuk a telefonunkat, legfeljebb fóliát és tokot teszünk rá. De 15-20 évvel ezelőtt ez is más volt. A 2000-es években nagy divatban voltak az összecsukható mobilok, amiket szívesen díszítettünk kristályokkal, matricákkal, lógó díszekkel.

12. Lépcsőzetes hajvágás

Ez a frizura a 2000-es években volt népszerűsége csúcsán. Minél több rétegű volt a haj, annál menőbbnek számított.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét