12 történet, ami bizonyítja, hogy a szülőkkel való találkozás pokolian szórakoztató tud lenni

0

Az első találkozás a párod szüleivel mindig izgalmas és kissé kínos is. Ők azok, akik a választottadat felnevelték és hatással voltak rá, hogy olyan legyen, amilyennek te megszeretted. De annyira nehéz, hogy minden simán menjen.

Ezek a vicces dolgok csakis a szülőkkel való első találkozáskor eshettek meg, mikor máskor?!

 • Mikor a barátom átjött, hogy először találkozzon a szüleimmel, apám egész este faggatta. Végül megtört, udvariasan elköszönt, és elindult az ajtó felé. Abban a szent pillanatban a kutyánk ráült apám lábára, aki elzavarta onnan. A barátom hallva ezt hátrafordult, és azt mondta: “Értem, megyek már.” Még soha nem láttam apámat ennyire mentegetőzni. Ma már jó barátok.
 • A barátom bemutatott a szüleinek. Vacsoráztunk, remegett a kezem az idegességtől. Természetesen mikor próbáltam salátát kivenni a tálból, leejtettem az asztalra. Azt gondoltam, hát persze, hogy ez történik. Erre a barátom a villájával felszedte a salátát, és megette. Azt hiszem, ő lesz a férjem.

 • A barátom szüleivel találkoztam, és kiderült, hogy a húga is éppen azon az estén mutatja be a barátját nekik. Motoros pasi volt, ezzel mindent elmondtam. A szülőknek elakadt a szavuk. Egy ilyen szörnyeteghez képest én igazi angyalnak tűntem a szemükben. Később aztán a barátom húga elmondta, hogy egy ismerősét kérte meg, hogy adja ki magát a barátjának, mert tudta, hogy a szülei mennyire szigorúak. Nagyon hálás voltam neki.
 • Mikor bemutattam a barátomat a szüleimnek, apám félrehívott, és elmesélt egy szívszorító történetet, hogy van egy fia, aki fiatal korában véletlenül fogant meg. Azt mondta, a barátom az a fiú. Komolyan nézett rám, anyám pedig megerősítette a történetet. Hisztérikus rohamban törtem ki. Aztán közölték, hogy csak vicceltek.
 • Mikor még fiatal és félénk voltam, a barátnőm bemutatott a szüleinek. Teáztunk, majd ahelyett, hogy egyszerűen megköszöntem volna, azt mondtam: “Köszönöm, viszlát!” Ugye az idegesség… Az ajtóhoz mentem és távoztam. Elvégre tartani kell az embernek a szavát.

 • Mikor a férjem először találkozott a szüleimmel, a macskám is üdvözölte, pedig ő nagyon válogatós. Megszimatolta az ismeretlent, a szüleim pedig sosem fogják elfelejteni az első benyomásukat a páromról: egy félénken mosolygó fiatalembert egy hányó macskával a lábainál.
 • Egyszer átmentem a barátnőmhöz, és ki kellett mennem a mosdóba. Az ajtót nem lehetett bezárni. Néhány perc múlva az ajtó kinyílt, és ott állt egy hatalmas, öltönyös férfi (a barátnőm apja). Én meg ott ültem lehúzott nadrággal. Annyira zavarba jöttem, hogy nem tudtam mást mondani, csak hogy “Üdvözlöm, Mary is itthon van?”

 • Elég fiús lány vagyok. Sört iszom és csúnyán beszélek. Mikor a barátom mondta, hogy szeretne bemutatni a szüleinek, felvettem a legcsinosabb ruhámat, és behullámosítottam a hajamat. A szülei imádtak. Egészen addig, míg ki nem nyitottam egy üveg sört az apjának egy villával.
 • A párom szüleivel vacsoráztunk. Annyira nem tudtam róla levenni a szemem, hogy összekevertem a lekváros és a mustáros üveget. Hogy ne sértsem meg a barátom anyukáját azzal, hogy nem eszem meg, amit készített, mustáros fánkot ettem teával.

 • Mikor először találkoztam velük, meglepődve láttam, hogy van rólam fotó a családi albumban. Farsang volt az oviban, és a háttérben ott voltam Seherezádé jelmezben.
 • Tegnap először voltam a barátoméknál, akiknél éppen felújítás zajlik. Összeismerkedtem a szüleivel, teáztunk, filmet néztünk, majd hazamentem. Ma pedig megtudtam, hogy a szülei semmi mást nem kérdeztek rólam, csak azt, hogy tetszett-e nekem, ahogyan dekorálták a falat a nappaliban.
 • 6 hónapja élek együtt a barátommal, eljött az idő, hogy megismerjem a szüleit. Ültünk a konyhában, vártuk, hogy megérkezzenek, majd hallottuk, hogy szól a csengő. Az ajtóban egy nő és egy férfi állt, és azt mondták, hogy eláztattam őket. Mindent ellenőriztem, semmi nem szivárgott. Mondtam nekik, hogy menjenek el, és rájuk csaptam az ajtót. Újból csöngettek, kinyitottam az ajtót, és ott álltak nevetve. Kiderült, hogy a leendő anyósoméknak igen furcsa a humoruk.
A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét