12 sztár, akik megérdemelnék a Legjobb Nevelőszülő díjat

0

A sztárok, még ha csillogó és extravagáns életet is élnek, ugyanúgy szembekerülnek mindennapos problémákkal, mint bárki más. Közülük sokaknak van párjuk és vannak gyermekeik. Sokan pedig nevelőszülőként igyekeznek helytállni. A hírességek között is találunk olyanokat, akik példaértékűen töltik be ezt a szerepet és büszkén fotózkodnak nevelt gyermekeikkel, mint például Ashton Kutcher.

A következőkben olyan sztárokat mutatunk, akik sajátjukként nevelik párjuk gyermekeit.

1. Matt Damon

A színész 2005-ben vette feleségül Luciana Bozán Barrosot. Azóta 3 gyermekük született. Matt nevelőapja Alexiának, párja korábbi házasságából született gyermekének, akit sajátjaként szeret.

2. Ashton Kutcher

Ashton Kutcher 2005-ben vette feleségül Demi Moore-t, ezzel pedig nevelőapja lett a színésznő és Bruce Willis közös gyermekeinek. Bár 2013-ban elváltak, Ashton azóta is tartja a kapcsolatot Demi lányaival, főleg Rumerrel.

3. Penn Badgley

2020-ban született gyermeke Domino Kirke énekes- és színésznőtől. De Domino nem ekkor lett először anya. Előző kapcsolatából Morgan O’Kane-től már volt egy fia, Cassius. Mikor arról kérdezték, milyennek látja Penn és Cassius kapcsolatát, azt mondta: “Nagyon jó nevelőapa.”

4. Steven Spielberg

Bizonyára sokakat meg fog lepni, hogy Steven Spielberg a Grace klinika egyik szereplőjének, Jessica Capshaw-nak a nevelőapja. A színésznő 15 éves volt, mikor édesanyja és Spielberg összeházasodtak. Közismert, hogy nagyon szoros a kapcsolatuk már a kezdetektől fogva.

5. Jason Momoa

A színész és Lisa Bonet 2005 óta voltak együtt, de csak 2017-ben házasodtak össze. 2 közös gyermekük született, de a családjukhoz tartozik Zoë Kravitz is, Lisa és Lenny Kravitz 1988-ban született lánya.

6. Catherine Zeta-Jones

Michael Douglasszel 2000-ben házasodtak össze, és két közös gyermekük van. Douglasnek akkor már volt egy gyermeke, Cameron, aki előző kapcsolatából, Diandra Lukertől született. Annak ellenére, hogy Cameronnal a múltban voltak problémák, nevelőanyjára mindig számíthat.

7. Salma Hayek

2007-ben született meg gyermeke, Valentina, akinek édesapja Francois-Henri Pinault. Az ismert francia üzletembernek előző kapcsolatából már született 3 gyermeke. Salmát ez egyáltalán nem zavarta, sőt, imádja mindhárom nevelt gyermekét, és mindig viszi őket nyaralni is.

8. Seal

Mikor megismerte Heidi Klumot, a modell éppen várandós volt Flavio Briatore lányával, Lenivel. Ez 2004-ben történt, Seal pedig boldogan adoptálta és gondoskodott a kislányról. Ő volt Heidi mellett a szülésnél is. A modell nem is nevelőapának nevezi Sealt. Szerinte ő a kislány igazi apukája. 3 közös gyermekük is született 2005-ben, 2006-ban és 2009-ben. 2014-ben azonban hivatalosan is elváltak.

9. Jada Pinkett Smith

Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith, valamint gyermekeik Hollywood egyik leghíresebb családját alkotják. A párnak két közös gyermeke van: Jaden 1998-ban, Willow pedig 2000-ben született. Jada viszont a nevelőanyja Will korábbi házasságából – Sheree Zampinoval – született fiának, Willard Carroll “Trey” Smithnek.

10. Antonio Banderas

Banderas és Melanie Griffith 1995-ben, a Hárman párban című film forgatásán ismerkedtek meg. 1996-ban született meg közös gyermekük, Stella del Carmen. Antonio nevelőapja Melanie korábbi házasságaiból született gyermekeinek, Alexander Bauernek és a színésznő Dakota Johnsonnak. 2014-ben a pár elvált, de barátok maradtak. Antonio azonban nem szakította meg a kapcsolatát nevelt gyermekeivel.

11. Jennifer Lopez

Marc Anthonynak és Jennifer Lopeznek két gyermeke született, Emme és Maximilian. Válása után a baseball játékos Alex Rodriguezzel kezdett randizni, így lett nevelőanyja Natashának és Ellának. Az énekesnő igyekszik a legtöbb időt tölteni a lányokkal. Ellának még azt is megígérte, hogy neki adja azt a ruhát, amit a 2017-es Grammy-díjátadón viselt. Valószínűleg ő az egyik legmenőbb nevelőanya.

12. Kurt Russell

Kurt Russell és Goldie Hawn már több mint 30 éve vannak együtt. Az évek során nagyon szoros kapcsolat alakult ki közte és nevelt lánya, Kate Hudson között. Akkor is a lány mellett állt, mikor az elkezdte a karrierjét Hollywoodban. “Az a bizalom, amit tőle kaptam, számomra felbecsülhetetlen értéket jelentett” – mondta Kate nevelőapjáról.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét