12 híres anya, aki nem tetteti magát tökéletesnek, és megmutatja a valódi életét

0

Sok internetfelhasználó támadta Khloe Kardashiant egy fotó miatt, amelyen az 5 hónapos lányával szerepel. A híresség úgy döntött, hogy jó ötlet egy applikációt használni a baba arcának szerkesztésére. A kislány valószerűtlen képe mutatja, hogy néhány ember milyen messzire fog menni, hogy megpróbáljon jobban kinézni online, mint ahogy a való életben. Szerencsére vannak olyan hírességek, akik nem támogatják ezt a tendenciát, és úgy döntöttek, hogy őszinték lesznek.

Nagyra becsüljük azokat a híres anyukákat, akik úgy döntöttek, hogy őszinték lesznek a rajongókkal. Ezek a nők nem félnek megmutatni, hogy ők is lehetnek fáradtak, lehetnek smink nélkül és nem a divatnak megfelelően felöltözve, miközben továbbra is nagyon boldogok. A cikk végén találsz egy bónusz képet, amely bizonyítja, hogy akár a divatfotózások is állhatnak közel a valósághoz.

12. Olivia Wilde

A Doktor House sztárjának 2 gyermeke van: egy fiú, Otis Alexander és egy lány, Daisy Josephine.

Olivia megmutatta, hogy hogy néz ki általában egy tipikus anya egy hosszú nap után a gyerekekkel. “Ezt a frizurát úgy hívom, hogy ‘Tartsd a gyereket életben’. Amire szükséged lesz: izzadság, egy darab sajt, pelenkakiütés elleni krém, megrágott zsírkréta, takony és egy nagy adag pánik.”

11. Jessica Alba

Jessica 3 gyermek édesanyja (a lányai 11 és 8 évesek, a fia pedig 2).

Alba nevetve azt mondja, hogy “Akkor jössz rá, hogy anya lettél, amikor megérted, hogy soha többet nem fogsz eleget aludni.”

10. Hilary Duff

2018-ban Hilary életet adott második gyermekének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés,

Egy videót posztolt az Instagramra, amely a lánya életének első perceit mutatja. Semmi csillogás, csak teljes boldogság és az élet csodája.

9. Alyssa Milano

Alyssának 2 gyereke van: Milo, aki 8 éves, és Elizabella, aki 5.

A színésznő elvetélt 2009-ben. Szülés utáni depresszióban szenvedett, miután életet adott a fiának. Milano elég bátor volt ahhoz, hogy beszéljen erről a nehéz témáról, hogy nők millióit támogassa, akik azt érezhetik, hogy egyedül vannak.

8. Reese Witherspoon

“Hogy csinálom mindezt 3 gyerekkel és egy teljes munkaidős állással? Így.” magyarázza Witherspoon.

A színésznő tudja, hogy hogyan legyen boldog és élvezze az anyaságot is.

7. Chrissy Teigen

2018-ban Chrissy Teigen és a férje, John Legend másodszor lettek szülők.

A modell valóban élvezi az anyaságot, és nem lát okot arra, hogy megszerkessze a képeket, ha egyszer azok úgy csodálatosak, ahogy vannak.

6. Hilaria Baldwin

A sokgyermekes anyák így készítenek selfie-ket.

Alec Baldwin feleségének, a jógaoktató Hilaria Baldwinnak az Instagram oldala valószínűleg a legjobb emlékeztető arra, hogy hírességnek lenni nem jelent semmit. A boldogság mindig ugyanúgy néz ki.

5. Robyn Lawley

A modell és a lánya, Ripley.

Lawley biztos abban, hogy “a legjobb része a gyerekvállalásnak az, hogy újra gyerek lesz a lányával”.

4. Zoe Saldana

Zoénak 3 gyereke van: az ikrek, Cy és Bowie, és Zen.

A híres anyuka nagyon büszke rájuk.

3. Drew Barrymore

A színésznőnek 2 lánya van.

Barrymore arra biztatja a nőket, hogy ne bántsák magukat azért, mert nincs tökéletes testük, inkább élvezzék az anyaságot. “Olyan társadalomban élünk, ahol gyakran mondanak olyan dolgokat, mint a ‘Wáó, milyen csodálatosan néz ki csupán 2 héttel a szülés után.’ Én nem akarok ennek a része lenni, ez a pokol. Soha nem akartam, hogy utánam forduljanak a fejek, amikor strandra megyek. Teljesen más testalkatom van. Csak jól akarom érezni magam a testemben, és szeretni magamat” – mondja Barrymore.

2. Pink

Pink két gyerek édesanyja.

Miután életet adott második gyerekének, az énekes 73 kg volt, a magassága pedig 160 cm. De a híresség nem érezte úgy, hogy fogynia kell. Azt tanácsolja az anyáknak, hogy felejtsék el a szépség normákat.

1. Liv Tyler

Liv és a férje, David 4 gyermek szülei.

A színésznő elismeri, hogy nagyon nehéz 4 gyermek édesanyjának lenni, de mindig arról álmodott, hogy nagy családja legyen.

BÓNUSZ: A realizmus akár a divatmagazinokban is lehetséges. Rachel McAdams mellszívókkal készített képe a Girls Girls Girls magazinban bizonyítja ezt.

Azonban Hilary Duff megjegyezte, hogy ez a folyamat egy kicsit kevésbé elbűvölő a való életben.

Melyik híres anyukát csodálod a legjobban? Ha nincs a listán, mesélj róla egy kommentben.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét